Οι πρώτες δηλώσεις Μαζωνάκη μετά το σοβαρό ατύχημα στο χέρι του

«Έχω κάνει live και με ένα μάτι!»

Το πολύ σοβαρό ατύχημα που είχε ο Γιώργος Μαζωνάκης χτυπώντας το χέρι του, στάθηκε αφορμή για να σταματήσει τις εμφανίσεις του στο νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόταν με τον Πάνο Κιάμο.

Γιώργος Μαζωνάκης: Ατύχημα μέσα στο σπίτι του!

Όπως ήταν λογικό, δε γινόταν να αναβάλει όλες του τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, όπως τη συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή του «Your Face Sounds Familiar».

Η κάμερα του «Πρωινού» και η Νάνσυ Παραδεισανού συνάντησε τον τραγουδιστή που μίλησε για το πολύ σοβαρό ατύχημα που είχε.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης αποχωρεί από το σχήμα με τον Πάνο Κιάμο!

«Πριν από μία εβδομάδα έπεσα, έβαλα κάτω το χέρι μου μπουνιά κι έσπασε. Οι γιατροί μου είπαν "δε γίνεται να δουλέψεις γιατί δεν πρέπει να κουνιέται σε καμία περίπτωση", είναι όλο το χέρι στο γύψο. Αυτό το πράγμα θα κρατήσει 3-4 εβδομάδες ακόμα. Υπενθυμίζω σε κάποιους ανθρώπους ότι εγώ έχω βρεθεί σε live και με ένα μάτι. Δεν χάνω ποτέ τα live! Εξηγώ στον κόσμο, στους ανθρώπους που με τιμούν όλα αυτά τα χρόνια και στους ανθρώπους που δουλεύουν στους χώρους που είμαι…Δεν έχω κλείσει κάτι για του χρόνου. Στη φαντασία καθενός μπορεί να υπάρχει ό,τι θέλει», ξεκαθαρίσε ο «Μαζώ».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top