Στέλιος Κρητικός: «Με τον Μάρκο Σεφερλή δεν είμαστε σφαγμένοι!»

Τους δύο άντρες ενώνει μια κουμπαριά

Είναι πολύ στοργικός πατέρας, κάτι που είδαμε και μέσα από τη συμμετοχή του στο Globetrotters του STAR, με τον γιο του Μιχαήλ Άγγελο.

«Όπως είμαι σαν άνθρωπος είμαι και σαν πατέρας. Είμαι πάρα πολύ χαλαρό» είπε ο Στέλιος Κρητικός στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. 

Globetrotters: Τώρα και cheerleader ο Στέλιος Κρητικός!

Μάλιστα, ο γοητευτικός ηθοποιός δήλωσε ότι μέσα από το σώμα του έβρισκε δουλειά στο θέατρο, κάτι που στην αρχή τον στεναχωρούσε. 
Πώς ήταν η εμπειρία του στο «Survivor»: «Όταν βγήκα από το Survivor δεν ασχολήθηκα καθόλου για το ποιοι μου γράφανε καλά και ποιοι μου γράφανε κακά”, είπε. «Για να ξαναμπώ στο Survivor και να περάσω όλο αυτή τη δοκιμασία και ταλαιπωρία πρέπει να ικανοποιηθώ οικονομικά», ανέφερε ακόμα.

Η Έλενα Τσαβαλιά και ο Μάρκος Σεφερλής ήταν μάρτυρες στον πολιτικό γάμο του ηθοποιού με την Κάτια Παπαδοπούλου το 2016 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Δε γινόταν να μην ερωτηθεί και για την πολυσυζητημένη σχέση του με τον Μάρκο Σεφερλή, αφού πλέον οι δύο άντρες δε συνεργάζονται. «Ήθελα να κάνω και άλλα πράγματα» είπε με πάσα ειλικρίνεια, συμπληρώνοντας πως: «Είναι κουμπάρος μου. Τώρα μας έστειλε το δώρο του για τη μικρή… Το ότι δεν δουλεύουμε μαζί δεν σημαίνει ότι είμαστε σφαγμένοι και βριζόμαστε».

«Μέσα στον χρόνο αποδεικνύεται ότι η απόφασή μου να σταματήσω τη συνεργασία μου με τον Μάρκο ήταν σωστή!» πρόσθεσε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top