Διαζύγιο στο Μπάκιvγχαμ - Ποιος εγγονός της Βασίλισσας Ελισάβετ χωρίζει;

Ένα ακόμη «χτύπημα» για το Παλάτι μετά το Megxit

Δείτε την πρόσφατη συνέντευξη-κόλαφο του πατέρα της Meghan Markle, Thomas

Φαίνεται πως οι δυσκολίες τόσο για το παλάτι του Μπάκιγχαμ όσο και την ίδια βασίλισσα Ελισάβετ καλά κρατούν.

Μετά το… διαζύγιο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια, το περιβόητο Megxit, ένας νέος χωρισμός έρχεται να ταράξει τη βρετανική Μοναρχία.

Ανακοίνωση βασίλισσας Ελισάβετ: Εκτός παλατιού ο Harry και η Meghan Markle!

Μετά από 12 χρόνια έγγαμου βίου, ο μεγαλύτερος εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ, Πίτερ Φίλιπς χωρίζει από τη γυναίκα του Ότομ. Ο 42χρονος Πίτερ και η 41χρονη Ότομ, ενημέρωσαν τις οικογένειές τους για την «φιλική» απόφασή τους να χωρίσουν, «στο τέλος του περασμένου έτους» αφότου αποφάσισαν ότι ήταν «η καλύτερη πορεία δράσης για τα δύο τους παιδιά και τη μεταξύ τους φιλία».

Το ζευγάρι στον γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ τον Μάιο του 2018 /Φωτογραφία AP Images

Η δήλωση εκδόθηκε από εκπρόσωπο του ζευγαριού το πρωί της Τρίτης κι αποκαλύπτει ότι το πρώην ζευγάρι παραμένει στο Γκλόστερσαϊρ, προκειμένου να φροντίζουν από κοινού τα δύο τους παιδιά, την 9χρονη Σαβάνα και την 7χρονη Ίλα. 

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το παλάτι του Μπάκιγχαμ, αναφέρεται: «Μετά την ενημέρωση της Αυτού Μεγαλειότητας, βασίλισσας Ελισάβετ και των μελών και των δύο οικογενειών, ο Πίτερ και η Ότομ συμφώνησαν από κοινού να χωρίσουν. Είχαν καταλήξει στο συμπέρασμα πως αυτή ήταν η καλύτερη πορεία δράσης για τα δύο τους παιδιά και την συνεχιζόμενη φιλία τους. Η απόφασή τους να χωρίσουν και να μοιραστούν την επιμέλεια, προέκυψε μετά από μήνες συζητήσεων και παρόλο που είναι λυπηρό, είναι μια φιλική απόφαση.

Πρώτη προτεραιότητα του ζευγαριού θα παραμείνει η συνεχής ευημερία και ανατροφή των θαυμάσιων θυγατέρων τους, Σαβάνα και Ίλα. Και οι δύο οικογένειας είναι, όπως είναι φυσικό, πολύ λυπημένες με την ανακοίνωση, αλλά στηρίζουν πλήρως τον Πίτερ και την Ότομ στην κοινή τους απόφαση να μοιραστούν την επιμέλεια της ανατροφής των παιδιών τους. Ο Πίτερ και η Ότομ ζητούν σεβασμό της ιδιωτικότητας και συμπόνια για τα παιδιά τους, ενώ η οικογένεια εξακολουθεί να προσαρμόζεται στις αλλαγές αυτές».

Ότομ και Πίτερ Φίλιπς στο πάρτι του ξαδέρφου πρίγκιπα Χάρι το καλοκαίρι του 2014 /Φωτογραφία AP Images

«Με τη Meghan δεν είχαμε άλλη επιλογή!»: Ο Harry τοποθετήθηκε δημόσια

Άνθρωπος από το περιβάλλον του ζευγαριού δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα «The Sun» ότι δεν αποκλείεται η Ότομ nα επιστρέψει στην πατρίδα της, τον Καναδά, μετά τοn χωρισμό. «Αυτό που μας ανησυχεί είναι ότι η Ότομ μπορεί να θέλει να επιστρέψει στον Καναδά. Ίσως να έχει επηρεαστεί από τη μετακόμιση στην πατρίδα της του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ. Ίσως να σκέφτηκε ότι μπορεί να κάνει και η ίδια κάτι τέτοιο. Αυτό μπορεί να είναι άδικο, αλλά θα πρέπει να εξεταστεί ως ενδεχόμενο», είπε.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top