Ανακοίνωση βασίλισσας Ελισάβετ: Εκτός παλατιού ο Harry και η Meghan Markle!

Η ανακοίνωση της βασίλισσας Ελισάβετ

Με μία επίσημη ανακοίνωση η βασίλισσα Ελισάβετ ανακοινώνει ότι ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle αποχωρούν από το παλάτι του Buckingham. 

Πρίγκιπας Harry-Meghan Markle παραιτούνται από τα βασιλικά τους αξιώματα!

Λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης στο Σάντριγχαμ για το Megxit, η βασίλισσα Ελισάβετ εξέδωσε την ανακοίνωση, στην οποία τόνισε ότι στηρίζει απόλυτα την επιθυμία του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle να αποσυρθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, ενώ τόνισε ότι τις επόμενες ημέρες θα ληφθούν αποφάσεις.
 

William-Harry: Η κοινή επίσημη απάντησή τους για τη σχέση τους!

«Δεν το θέλαμε, αλλά αφού το ήθελαν εκείνοι, σεβόμαστε την απόφασή τους» είναι το μήνυμά της. 

Η ανακοίνωση της βασίλισσας Ελισάβετ

«Σήμερα η οικογένειά μου είχε πολύ εποικοδομητικές συζητήσεις για το μέλλον του εγγονoύ μου και της οικογένειάς του. Η οικογένειά μου και εγώ υποστηρίζουμε απόλυτα την επιθυμία του Χάρι και της Μέγκαν να δημιουργήσουν μια νέα ζωή ως νέα οικογένεια. Αν και θα προτιμούσαμε να παραμείνουν μέλη της Βασιλικής Οικογένειας με πλήρες ωράριο, σεβόμαστε και κατανοούμε την επιθυμία τους να ζήσουν μια πιο ανεξάρτητη ζωή ως οικογένεια, ενώ θα παραμείνουν ένα πολύτιμο κομμάτι της οικογένειάς μου.

Ο Χάρι και η Μέγκαν έχουν καταστήσει σαφές ότι δε θέλουν να εξαρτώνται από δημόσιους πόρους στη νέα τους ζωή. Έχει επομένως συμφωνηθεί ότι θα υπάρξει μια περίοδος μετάβασης στην οποία o Δούκας και η Δούκισσα του Sussex θα περάσουν χρόνο στον Καναδά και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Πρόκειται για πολύπλοκα ζητήματα που πρέπει να επιλύσει η οικογένειά μου και πρέπει να γίνουν ακόμη περισσότερα, αλλά ζήτησα να ληφθούν οριστικές αποφάσεις τις προσεχείς ημέρες», κατέληξε.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top