Είναι επίσημο! Ο Πασχάλης Τερζής επιστρέφει στις πίστες!

Μεγάλη χαρά για τους θαυμαστές του αγαπημένου τραγουδιστή

Όταν είχε τραγουδίσει μαζί με την κόρη του

Ένας πολύ αγαπημένος τραγουδιστής και ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της λαϊκής μουσικής, που απείχε για λόγους υγείας τα τελευταία δέκα χρόνια, φαίνεται ότι επιστρέφει στην νυχτερινή ζωή της Αθήνας τον ερχόμενο Μάρτιο.

Σπάνια εμφάνιση του Πασχάλη Τερζή - Τραγούδησε με την κόρη του

Σύμφωνα με πληροφορίες του gnomip.gr, ο Πασχάλης Τερζής,  θα πραγματοποιήσει λίγες μόνο εμφανίσεις και συγκεκριμένα, δέκα στο «Posidonio».

Όπως αναφέρει το τοπικό site της Πάτρας, η συνεργασία πρόκειται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες, ενώ το εσωτερικό του νυχτερινού κέντρου έχει ήδη αρχίσει να αναδιαμορφώνεται για τις ανάγκες της μεγάλης επιστροφής.


Οι δηλώσεις της κόρης του Πασχάλη, Γιάννας Τερζή, για την κατάσταση της υγείας του

«Ο μπαμπάς μου είναι καλά και ζει τη ζωή του όπως ήθελε από χρόνια να ζήσει, αλλά δεν τον άφηνε η δουλειά! Έφυγε στο απόγειο της καριέρας του και αυτό το θεωρώ σωστό και έντιμο. Πρέπει να αποχωρεί κανείς στην επιτυχία. Το ότι λείπει στον κόσμο από τις πίστες το καταλαβαίνω. Και σε μένα λείπει. Όμως, ήταν καθαρά από επιλογή του. Και όλα αυτά που έχουν ακουστεί κατά καιρούς δεν ισχύουν» είχε δηλώσει η τραγουδίστρια στην εφημερίδα Espresso.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top