Ο καρκίνος δεν «ξέχασε» τη Shannen Doherty: Επέστρεψε και έχω τρομοκρατηθεί

«Ο καρκίνος είναι στο τέταρτο στάδιο» , είπε η Brenda από το Beverly Hills

Δυσάρεστα είναι τα νέα για τη Shannen Doherty, αφού τρία χρόνια μετά την τελευταία χημειοθεραπεία ο καρκίνος της «χτύπησε» και πάλι την πόρτα.

Η τηλεοπτική Brenda από τα «Χτυποκάρδια στο Beverly Hills» άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για τον νέο εφιάλτη που ζει στην εκπομπή «Good Morning America»: «Θα κυκλοφορήσει σε λιγάκι πως είμαι στο τέταρτο στάδιο, ο καρκίνος μου επέστρεψε και γι' αυτό βρίσκομαι εδώ. Δε νομίζω πως το έχω επεξεργαστεί. Είναι μια πίκρα που πρέπει να καταπιώ. Σίγουρα έχω μέρες που λέω, «Γιατί σε μένα;» και μετά σκέφτομαι, «Γιατί όχι σε μένα; Ποιος άλλος εκτός από εμένα αξίζει κάτι τέτοιο; Κανείς μας», είπε και πρόσθεσε: «Είμαι τρομοκρατημένη, έχω φοβηθεί πολύ».

Επιστρέφει η Brenda στο νέο «Beverly Hills» - Το ανακοίνωσε επίσημα

Η ηθοποιός όταν πληροφορήθηκε τα δυσάρεστα νέα το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε ήταν πώς θα το έλεγε στη μητέρα, αλλά και τον σύζυγό της. «Η μαμά μου είναι απίστευτα δυνατή και θαρραλέα. Το ίδιο και ο σύζυγός μου, αλλά ανησυχώ για εκείνον».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η Shannen Doherty ξέσπασε σε κλάματα. Έντονη ήταν και η συγκίνησή της όταν αναφέρθηκε στον Luke Perry, ο οποίος πέθανε τον Φεβρουάριο του 2019, όταν εκείνη διαγνώστηκε με καρκίνο στο τέταρτο στάδιο.

Ο καρκίνος «θυμήθηκε» και πάλι τη Shannen Doherty- Tι έδειξαν οι εξετάσεις της

«Γιατί δεν ήμουν εγώ; Ήταν τόσο περίεργο που διαγνώστηκα και μετά κάποιος φαινομενικά υγιής πέθανε πρώτος. Ήταν πραγματικό σοκ και το ελάχιστο που μπορούσα να κάνω για να τον τιμήσω ήταν να συμμετέχω στο σόου. Ακόμη δεν έχω κάνει αρκετά, κατά την γνώμη μου», είπε με δάκρυα στα μάτια η 48χρονη ηθοποιός.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top