Με όγκο στον εγκέφαλο διαγνώστηκε η μητέρα της Taylor Swift

Η συγκινητική εξομολόγηση της τραγουδίστριας για τη μητέρα της

Η Taylor Swift περνά δύσκολες οικογενειακές στιγμές, καθώς η μητέρα της για ακόμη μία φορά βρίσκεται αντιμέτωπη με τον καρκίνο. Η 62χρονη μητέρα της διάσημης τραγουδίστριας διαγνώστηκε πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού το 2015. Όλα πήγαιναν καλά μέχρι πέρυσι, όταν η ασθένεια της «χτύπησε» για δεύτερη φορά την πόρτα.

Τα δυσάρεστα νέα για την οικογένεια της Taylor Swift, δε σταμάτησαν εκεί, αφού κατά τη διάρκεια χημειοθεραπείας που έκανε η Andrea Swift, οι θεράποντες ιατροί διαπίστωσαν πως υπάρχει και ένας όγκος στον εγκέφαλό της.

Η Taylor Swift με τη μητέρα της, Andrea / Φωτογραφία AP

«Έκανε χημειοθεραπεία, και αυτό είναι ένα αρκετά δύσκολο πράγμα για ένα άτομο», εξήγησε ο Taylor σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Variety και πρόσθεσε: «Ενώ έκανε τη θεραπεία, βρήκαν έναν όγκο στον εγκέφαλο».

Andrea Swift / Φωτογραφία AP

Η νεαρή τραγουδίστρια τόνισε ότι η μητέρα της είναι το σημαντικότερο πρόσωπο που έχει στη ζωή της και αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που αποφάσισε να ακυρώσει κάποιες από τις περιοδείες της. «Δεν ξέρουμε τι πρόκειται να συμβεί, δε γνωρίζουμε τι θεραπεία θα ακολουθήσουμε. Έπρεπε όμως να πάρω μια απόφαση αυτή τη στιγμή, μέχρι να δούμε τι θα γίνει», συμπλήρωσε η ίδια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top