Μεγαλύτερη εφημερίδα του Καναδά: «Δεν είστε ευπρόσδεκτοι Harry & Meghan»

«Άστεγοι» ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex;

Η απόφαση του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle της Μεγάλης Βρετανίας να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους αξιώματα και να μετακομίσουν στον Καναδά έχει προκαλέσει τεράστιες αντιδράσεις τόσο στο Μπάκινγχαμ όσο και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, στη χώρα – προς στιγμήν- φιλοξενίας τους, τον Καναδά.

Απίστευτο: Αλυσίδα εστίασης προσφέρει δωρεάν καφέ για πάντα σε Harry-Meghan

Harry - Meghan: Οι Καναδοί αρνούνται να πληρώσουν τα έξοδα τους!

Η μεγαλύτερη, λοιπόν, καναδέζικη εφημερίδα δημοσίευσε άρθρο με το οποίο δηλώνει ότι ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex, Harry και Meghan «δεν είναι ευπρόσδεκτοι τον Καναδά».

Ο λόγος για την ‘’The Globe and Mail’’, η οποία εξηγεί ότι οι Sussexes δεν μπορούν να μείνουν στον Καναδά ως royals – διατηρώντας, δηλαδή, τους βασιλικούς τους τίτλους, καθώς κάτι τέτοιο παραβιάζει τους νόμους που κρατούν την πρώην βρετανική αποικία σε… απόσταση ασφαλείας από τη Μεγάλη Βρετανία και τη μοναρχία.

Harry - Meghan: Δε φαντάζεσαι τι ρεκόρ έκαναν στο Instagram μετά το Megxit!

«Η απάντηση στη ξαφνική ανακοίνωση ενός γενικού και εν εξελίξει σχεδίου για τη μετακόμιση του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex – του Πρίγκιπα Harry και της Meghan- στον Καναδά, όσο παραμένουν μέλη της βασιλικής οικογένειας, του πρωθυπουργού Τζάστιν Τριντό και της κυβέρνησής του, θα πρέπει να είναι απλά και συνοπτικά: ‘’όχι!’’», αναφέρει χαρακτηριστικά το εν λόγω άρθρο και συμπληρώνει, «Harry και Meghan είστε ευπρόσδεκτοι να έρθετε για επίσκεψη, όμως όσο παραμένετε ανώτεροι γαλαζοαίματοι, ο Καναδάς δεν μπορεί να σας επιτρέψει να ζήσετε εδώ… διαφορετικά ‘’σπάμε’’ ένα συνταγματικό ταμπού. Όσο είστε μέλη της βασιλικής οικογένειας, αυτή η χώρα δεν μπορεί να γίνει το σπίτι σας».

Nα τονίσουμε ότι οι αναφορές του άρθρου της εφημερίδας αναφέρονται στις σχέσεις που διαμορφώθηκαν μετά την ανεξαρτητοποίηση του Καναδά από τη βρετανική αυτοκρατορία. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top