Τσαλταμπάσης: «To "ΤΣΑΡΛΙ" δεν πήγε καλά στην Ελλάδα. Στόχος, το εξωτερικό!

Η Άννα Λιβαθυνού υποδέχτηκε στην εκπομπή «ANNAλυσέ το» τον γνωστό ηθοποιό

Τον πολύ πετυχημένο και αγαπημένο μας ηθοποιό, Θανάση Τσαλταμπάση, είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την Τρίτη το βράδυ,  στην εκπομπή «ΑΝΝΑλυσέ το», με παρουσιάστρια την Άννα Λιβαθυνού μέσα από το STARX.

«ΑΝΝΑλυσέ το» κάθε Τρίτη στις 21:30 στο StarX!

Ως πρώτος καλεσμένος της χρονιάς, ξεκαθάρισε γιατί δεν πιστεύει καθόλου στην τύχη, παρ' όλο που οι δικοί του άνθρωποι τον χαρακτηρίζουν -όπως είπε- γουρλή και τον καλούν κάθε Πρωτοχρονιά να τους κάνει ποδαρικό.

Φυσικά, μίλησε για την 2η κινηματογραφική του απόπειρα με την ταινία «Τσάρλι», η οποία δυστυχώς -όπως αποκάλυψε- δεν είχε την αναμενόμενη εμπορική επιτυχία στην Ελλάδα.

Επίσης, αναφέρθηκε στην 12χρονη σχέση του με την ηθοποιό Αγοραστή Αρβανίτη, μιλώντας για την συγκατοίκησή τους και για το πώς είναι να δουλεύουν μαζί, ενώ αποκάλυψε πως είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο ενός παιδιού όχι όμως και στο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. 

Με το ιδιαίτερο χιούμορ που τον διακρίνει, μας περιέγραψε αναλυτικά τα όσα γινόντουσαν στα γυρίσματα της πολύ επιτυχημένης σειράς «Ευτυχισμένοι Μαζί», ενώ μας άνοιξε την καρδιά του, περιγράφοντας τα παιδικά του χρόνια στην Θεσσαλονίκη, τη σχέση του με την οικογένειά του και το επάγγελμα που ήταν έτοιμος να ακολουθήσει αν δεν γινόταν ηθοποιός.

Ο ίδιος φέτος πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Χάρολντ και Μοντ» στο θέατρο «Νέος Ακάδημος» με την μοναδική Τάνια Τσανακλίδου και άλλους σημαντικούς ηθοποιούς.

Δείτε εδώ ολόκληρο το επεισόδιο της εκπομπής «ΑΝΝΑλυσέ το» με καλεσμένο τον Θανάσης Τσαλταμπάση.


Παρακολουθήστε όλες τις web exclusive εκπομπές του StarX στο www.starx.gr  και ακολουθήστε μας στα social media: 

Facebook: Star.gr/webtv 

Instagram: starx.gr
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top