Στανίση: Δε φεύγει από το πλευρό της μητέρας της– Τι είπε για την υγεία της

«Εύχομαι ο Θεός να μας δίνει υπομονή και δύναμη»

Το τελευταίο διάστημα η Κατερίνα Στανίση βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της μητέρας της, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η τραγουδίστρια μετακόμισε από το σπίτι της στη Γλυφάδα στον Κολωνό, προκειμένου να εξυπηρετεί την 84χρονη μητέρα στις καθημερινές της ανάγκες.

«Εδώ και αρκετό καιρό έχω μετακομίσει από το σπίτι μου στη Γλυφάδα στο σπίτι της μητέρας μου στον Κολωνό, για να βρίσκομαι δίπλα της. Βλέπετε, έπεσε και χτύπησε σοβαρά το κεφάλι της και από τότε ξεκίνησαν όλα τα προβλήματα. Αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και δεν μπορεί να αυτοεξυπηρετείτε. Περπατάει υποβασταζόμενη και εγώ την βοηθάω να εξυπηρετεί τις βασικές της ανάγκες», δήλωσε στην εφημερίδα «Espresso» και τον Βαγγέλη Καράλη. 

Αν και έχουν πάρει μία γυναίκα για να τη φροντίζει, εκείνη θέλει να είναι δίπλα της. «Δε σκέφτηκα ούτε λεπτό να αφήσω τη μαμά μου μόνη της. Νιώθω ότι ο Θεός μου δίνει δύναμη να μπορώ να στέκομαι στο πλευρό της χωρίς να υπολογίζω την κούραση. Η ζωή μου έχει αλλάξει καθώς κοιμάμαι μόλις δύο ώρες. Επιστρέφω τα ξημερώματα από τα νυχτερινά κέντρα που τραγουδάω και ξυπνάω πολύ νωρίς για να βοηθάω τη μητέρα μου. Χαλάλι της όμως, δεν με νοιάζει καθόλου η σωματική κούραση. Αυτό που εύχομαι είναι ο Θεός να μας δίνει υπομονή και δύναμη».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top