Το μήνυμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή για το πρόβλημα με την υγεία της

Έφυγε άρον άρον την Παρασκευή από την εκπομπή της

Δείτε τη στιγμή που η παρουσιάστρια έφυγε από το πλατό του «Happy Day»

Στο πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε τις προηγούμενες μέρες, αναφέρθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram.

Δημοσιεύοντας μια ανέμελη φωτογραφία της, η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι πέρασε μία συνηθισμένη ίωση, ενώ ευχαρίστησε τους followers της για τις ευχές και το ενδιαφέρον τους.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Άλλαξε χρόνο στο Λονδίνο μαζί με την οικογένειά της

«Με μία φωτό μάλλον ανέμελη θέλω να σας ευχαριστήσω για τις εκατοντάδες ευχές σας που με έκαναν να χαμογελάσω και να αισθανθώ πολύ όμορφα αυτό το κατά κυριολεξία πολύ δύσκολο τριήμερο. Η αλήθεια είναι ότι αγνόησα μία συνηθισμένη ίωση θεωρώντας ότι δεν είναι τίποτα και συνέχισα κανονικά το πρόγραμμά μου με αποτέλεσμα αυτή να με ρίξει νοκαουτ και να ταλαιπωρηθώ πολύ. Οι άνθρωποι συχνά νιώθουμε άτρωτοι… ότι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα και αγνοούμε τα σημάδια του σώματος μας. Όταν στη μέση μπαίνουν οι οικογενειακές, επαγγελματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο. Σε αυτή τη μάχη όμως πρέπει να θυμόμαστε ότι δε βγαίνουμε πάντα νικητές. Δεν ξέρω για εσάς πάντως εγώ το πρώτο μάθημα μου για το 2020 και τη νέα δεκαετία το πήρα. Θα αφουγκράζομαι καλύτερα τον εσωτερικό εαυτό μου που κάποιες φορές έχει ανάγκη να χαμηλώσει ταχύτητα και να ξεκουραστεί. Περαστικά σε όσους παίρνουν κάτι παρόμοιο!» έγραψε χαρακτηριστικά.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Με τέλειο metallic φόρεμα σε βραδινή της έξοδο

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Με μία φωτό μάλλον ανέμελη θέλω να σας ευχαριστήσω για τις εκατοντάδες ευχές σας που με έκαναν να χαμογελάσω και να αισθανθώ πολύ όμορφα αυτό το κατά κυριολεξία πολύ δύσκολο τριήμερο. Η αλήθεια είναι ότι αγνόησα μία συνηθισμένη ίωση θεωρώντας ότι δεν είναι τίποτα και συνέχισα κανονικά το πρόγραμμά μου με αποτέλεσμα αυτή να με ρίξει νοκάουτ και να ταλαιπωρηθώ πολύ. ☃️ Οι άνθρωποι συχνά νιώθουμε άτρωτοι ... ότι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα και αγνοούμε τα σημάδια του σώματος μας. Όταν στη μέση μπαίνουν οι οικογενειακές, επαγγελματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο. Σε αυτή τη μάχη όμως πρέπει να θυμόμαστε ότι δεν βγαίνουμε πάντα νικητές. Δεν ξέρω για εσάς πάντως εγώ το πρώτο μάθημα μου για το 2020 και τη νέα δεκαετία το πήρα. Θα αφουγκράζομαι καλύτερα τον εσώτερό εαυτό μου που κάποιες φορές έχει ανάγκη να χαμηλώσει ταχύτητα και να ξεκουραστεί. Περαστικά σε όσους παίρνουν κάτι παρόμοιο! ❤️❤️❤️ #feelingbetter #live #love #njoy

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili) στις

Θυμίζουμε ότι η Σταματίνα αποχώρησε από το «Happy Day» την περασμένη Παρασκευή, καθώς ένιωσε έντονη αδιαθεσία.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top