Mad Clip: Η συγκινητική εξομολόγηση για τη χρονιά που φεύγει

Το post του trapper στο Instagram

Σε μια κατάθεση ψυχής για τη χρόνια που φεύγει σε λίγες ώρες και την καινούργια που έρχεται προχώρησε ο Mad Clip!

«Πριν από τρία χρόνια περνούσα τα χειρότερα Χριστούγεννα, τέρμα προβληματισμένος με το τι θα μου έφερνε το αύριο. Φέτος έκανα 240 live, 8 νούμερο 1 κυκλοφορίες, μια πλατίνα κι ένα YouTube plaque. Σας ευχαριστώ για όλες τις αξέχαστες στιγμές που μου χαρίσατε φέτος. Πλέον, δεν είμαι προβληματισμένος για το τι θα μου φέρει το αύριο... Είμαι αποφασισμένος να τα βάλω όλα φωτιά το 2020!», έγραψε στα social media o Mad Clip, αναρτώντας φωτογραφίες με τις επιτυχίες που σημείωσε μέσα στο 2019.

 

Πράγματι, ο hardest-working-man της ελληνικής trap σκηνής έχει απανωτά no1 στις τάσεις του YouTube και εκατομμύρια views, με κάθε του τραγούδι να γίνεται αμέσως hit.

Είναι ενδεικτικό πως το πρόσφατο single του «Guccci», που κυκλοφορεί από την Capital Music και την Panik Records, χρειάστηκε μόνο λίγες ώρες για να βρεθεί στην κορυφή του YouTube, θέση στην οποία παρέμεινε επίσης μια εβδομάδα, μετρώντας πάνω από 2 εκατομμύρια προβολές, ενώ παράλληλα «σκαρφάλωσε» στην κορυφή των digital charts, καταλαμβάνοντας, μεταξύ άλλων, το no1 στο Apple Music και το no1 στο Spotify Top50!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top