Σταμάτησαν πριν καν ξεκινήσουν Δημητρίου-Γιαννιάς-Χολίδης-Παπαδοπούλου!

Το μήνυμα του Γιώργου Γιαννιά στο Instagram

Η πρεμιέρα τους σε μεγάλο νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης ήταν προγραμματισμένη για την περασμένη Παρασκευή, ωστόσο αναβλήθηκε και πριν από λίγες ώρες έγινε γνωστό ότι ακυρώθηκε δια παντός. Έτσι σύμφωνα με τον Γιάννη Πουλόπουλο κι όσα είδαμε στη «Φωλιά των Κου Κου», δε θα δούμε ποτέ την Άντζελα Δημητρίου, τον Γιώργο Γιαννιά, τον Χρήστο Χολίδη και την Ειρήνη Παπαδοπούλου στο ίδιο σχήμα.

Παρότι σε δηλώσεις της η Άντζελα Δημητρίου, ξεκαθάριζε ότι  η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί κανονικά την ερχόμενη Παρασκευή κι ότι υπήρχε καθυστέρηση για τεχνικούς λόγους, ένα post του Γιώργου Γιαννιά στο Instagram ανακοίνωσε αυτό που ψιθυριζόταν.

Ανυπομονούμε - Έρχεται παράσταση για τη ζωή της Άντζελας Δημητρίου!

Από την πολυαναμενόμενη συνεργασία έμειναν μόνο τα... χαμόγελα στους φωτογράφους! /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Όπως έγραψε:

ΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ

1. Θα ήθελα να ζητήσω μια μεγάλη συγγνώμη από όλους τους ανθρώπους που περίμεναν αυτές τις Άγιες μέρες να δουλέψουν μαζί μας και να πάνε το μεροκάματο στις οικογένειές τους.
2. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους, τραγουδιστές, μουσικούς, τεχνικούς, για τις μέρες που περάσαμε μαζί δουλεύοντας και ετοιμάζοντας κάτι όμορφο για την αγαπημένη μου Θεσσαλονίκη.
3. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς, τις φίλες και τους φίλους, για το ενδιαφέρον, την αγάπη σας και την στήριξή σας.

Γιώργος Γιαννιάς

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ 1. Θα ήθελα να ζητήσω μια μεγάλη συγγνώμη από όλους τους ανθρώπους που περίμεναν αυτές τις Άγιες μέρες να δουλέψουν μαζί μας και να πάνε το μεροκάματο στις οικογένειές τους. 2. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους, τραγουδιστές, μουσικούς, τεχνικούς, για τις μέρες που περάσαμε μαζί δουλεύοντας και ετοιμάζοντας κάτι όμορφο για την αγαπημένη μου Θεσσαλονίκη. 3. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς, τις φίλες και τους φίλους, για το ενδιαφέρον, την αγάπη σας και την στήριξή σας. _____________________ Γιώργος Γιαννιάς

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Giannias (@giorgosgiannias) στις

Από την ανάρτηση του τραγουδιστή δεν είναι ξεκάθαρος ο λόγος που το σχήμα δεν… τραγούδησε ποτέ!

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top