Μαρία Σολωμού: Σπάνια εμφάνιση με τον γιο της!

Στην πρεμιέρα της ταινίας «Ευτυχία»

Σπάνια δημόσια εμφάνιση μετά από καιρό πραγματοποίησε η Μαρία Σολωμού, το βράδυ της Δευτέρας μαζί με τον μοναχογιό της, Αλέξανδρο Αθανασίου!

Η ηθοποιός πήγε στο θέατρο Παλλάς στην πρεμιέρα της κινηματογραφικής ταινίας «Ευτυχία» και τράβηξε τα φωτογραφικά φλας με την άκρως σέξι και αποκαλυπτική της εμφάνιση. 

Φυσικά, ο μικρός δεν πόζαρε στους φωτογράφους και… γύρισε πλάτη για να μη φανεί το πρόσωπό του!

Η Μαρία απέκτησε τον Αλέξανδρο από τη σχέση της τον ηθοποιό Μάριο Αθανασίου, με τον οποίο αν και έχουν χωρίσει διατηρούν άριστες σχέσεις.

Η ίδια είχε πει σε συνέντευξή της για τον γιο της: «Ουσιαστικά, ο Αλέξανδρος έζησε μαζί μου όλα τα παιδικά του χρόνια και τώρα επέλεξε να μείνει με τον μπαμπά του. Το είχαμε συμφωνήσει εξαρχής με τον Μάριο: Στην παιδική ηλικία περισσότερο εσύ, στην εφηβεία περισσότερο εγώ. Το συζητήσαμε και με το παιδί και είπε ότι θέλει να μείνει με τον πατέρα του. Το βρήκα απόλυτα φυσιολογικό, γιατί ένα αγόρι στην εφηβεία είναι καλύτερο να μεγαλώνει με το αντρικό πρότυπο. Έτσι, τις περισσότερες ώρες της ημέρας είναι στο σπίτι του μπαμπά του, με τη σύντροφο του μπαμπά του και τις δύο αδελφούλες του».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top