«Μόλις χώρισα!» - Ακόμα ένας χωρισμός στην ελληνική showbiz

Άφησε το σπίτι τους στο Χαλάνδρι και επέστρεψε στο Περιστέρι

Όσα είχε πει η ταλαντούχα ηθοποιός «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Η Δανάη Μπάρκα διανύει ίσως την καλύτερη περίοδο της ζωής της όσον αφορά στα επαγγελματικά βλέποντας τη σκληρή της δουλειά ν’ ανταμείβεται. Με τον μονόλογο «Ουρανία» «χτύπησε» απανωτά sold out και απέσπασε εξαιρετικές κριτικές, ενώ τώρα προετοιμάζεται για την πρεμιέρα της παιδικής παράστασης «Τα καινούργια ρούχα του βασιλιά».

Δεν θα λέγαμε όμως, ότι και η προσωπική της ζωή είναι «στα καλύτερά της». Η γνωστή ηθοποιός και κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου μίλησε στη Real life και τον Βασίλη Μπουζιώτη επιβεβαιώνοντας την είδηση του χωρισμού της από τον σύντροφό της, τον βολεϊμπολίστα και personal trainer, Πάνο Αδαμόπουλο.

«Ισχύει η είδηση. Χωρίσαμε πριν από λίγες μέρες. Μείνει σε αυτό, σε παρακαλώ, δε νιώθω άνετα να μιλάω γι’ αυτά», ανέφερε η ίδια χαρακτηριστικά.

Είναι εξάλλου γνωστό πως η ηθοποιός δε θέλει να μιλάει για τα προσωπικά της.

Δανάη και Πάνος ήταν μαζί 6,5 χρόνια και συγκατοικούσαν στο Χαλάνδρι. Τώρα, φαίνεται πως η ίδια άφησε το σπίτι τους και επέστρεψε στο Περιστέρι. Αν ο χωρισμός τους είναι οριστικός δεν μπορούμε να γνωρίζουμε. Το μέλλον θα δείξει. Για την ώρα, ας σταθούμε στα επαγγελματικά σχέδια της ταλαντούχας ηθοποιού.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top