Νέος έρωτας για τον Μουζουράκη: Ποια του έκλεψε την καρδιά μετά τη Σολωμού;

Οριστικός χωρισμός με την ηθοποιό;

Όλο και φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον Πάνο Μουζουράκη και τη Μαρία Σολωμού να έχουν χωρίσει.

Μαρία Σολωμού - Πάνος Μουζουράκης

Μαρία Σολωμού: Τη ρώτησαν για τον Πάνο Μουζουράκη και το… έβαλε στα πόδια!

Τα τελευταία 24ωρα κυκλοφορούν κάποια δημοσιεύματα που θέλουν τον γνωστό τραγουδιστή να έχει αλλάξει σελίδα στην προσωπική του ζωή και να έχει σχέση με την ηθοποιό Τζίνα Βαρελά.

Τζίνα Bαρελά/ φωτογραφία Facebook

Σύμφωνα με το yourtipster.gr, η γνωριμία του κριτή του The Voice και της Ελληνοζηλανδής ηθοποιού έγινε πριν από έναν χρόνο και από τότε το ζευγάρι είναι μαζί.

Και οι δυο επιθυμούν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γι’ αυτό τον λόγο δεν υπάρχουν κοινές τους φωτογραφίες στα social media.

Ποια είναι η νέα σύντροφος του Πάνου Μουζουράκη

Η Τζίνα Βαρελά κατάγεται από τη Νέα Ζηλανδία από Έλληνα πατέρα και Νεοζηλανδή μητέρα. Όταν ήταν δέκα ετών οι γονείς της έκαναν μία μικρή εταιρεία παραγωγής ντοκιμαντέρ για την Ελλάδα.

Κάπως έτσι φαίνεται ότι μπήκε και το «μικρόβιο» της υποκριτικής μέσα της και μετά από το Γυμνάσιο έφυγε από τη Νέα Ζηλανδία. Αργότερα έζησε στη Νέα Υόρκη και τη Ρώμη, παρακολουθώντας μαθήματα γραφής πριν επιστρέψει στη Νέα Ζηλανδία για να αρχίσει να εργάζεται στη Βιομηχανία του Κινηματογράφου και της Τηλεόρασης.

Τζίνα Bαρελά/ φωτογραφία Facebook

Η έντονη επιθυμία της να επιστρέψει κοντά στις ρίζες της την οδήγησε πίσω στην Ευρώπη και τελικά εγκαταστάθηκε στο Λονδίνο. 

Παράλληλα με την υποκριτική, αποφάσισε να ασχοληθεί και με κάτι άλλο. Το 2012 ήρθε στην Ελλάδα εργάστηκε ως δημοσιογράφος και φωτογράφος και στη συνέχεια ίδρυσε ένα ινστιτούτο δραματοθεραπείας για παιδιά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top