Kardashian: Τα ψέματα για να κάνει ντόρο και τα κόλπα με τους παπαράτσι!

Τι έκανε στην αρχή της καριέρας της

Παρά το γεγονός ότι η Kim Kardashian είναι μια από τις πιο διάσημες γυναίκες στον κόσμο, φαίνεται ότι υπάρχουν πολλά ακόμα που δε γνωρίζουμε για εκείνη.

Throwback: Αγνώριστη στα 18 της η Kim Kardashian!

Από αυτήν τη σπάνια ασθένεια πάσχει η Kim Kardashian!

Την περασμένη Κυριακή, προβλήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό Ε! ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή της γνωστής τηλεπερσόνας.

Η 38χρονη Kim μίλησε για τη ζωή της και πώς κατάφερε να τραβήξει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας. Κατάλαβε ότι ήθελε να γίνει διάσημη όταν ήταν μόλις 12 ετών.  Όταν το 1992 παρακολουθούσε με μία φίλη της το reality «The Real World» ήρθε η έμπνευση... 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I always debate dying my hair this brown color. Thoughts?

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

«Εγώ και η Kim βλέπαμε το reality «The Real World» και η Kim έδειχνε γοητευμένη που έβλεπε οκτώ ξένους να ζουν κάτω από την ίδια στέγη και σε καθημερινή βάση οι κάμερες να καταγράφουν τις ζωές τους. Κάποια στιγμή άρχισε να μου λέει: «Βρήκα τι θέλω να κάνω στη ζωή μου. Θέλω να δω εμένα και την οικογένειά μου στην τηλεόραση»», είπε η Kim Allison Statter.

Ο μπαμπάς της Kim Kardashian εμπλέκεται σε υπόθεση δολοφονίας

Λίγα χρόνια αργότερα όταν η Kim ήταν 14 ετών, ο πατέρας της Robert Kardashian κατάφερε να κερδίσει τεράστια φήμη και πολλά εκατομμύρια όταν ανέλαβε με μια ομάδα δικηγόρων την υπεράσπιση του διαβόητου OJ Simpson όταν εκείνος κατηγορήθηκε για την άγρια δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του, Nicole Brown Simpson και του φίλου της, Ron Goldman, το 1994.
Από αυτή την υπόθεση ο πατέρας της είδε τους τραπεζικούς του λογαριασμούς να αυξάνονται και η φήμη του να εκτοξεύεται.

Ο Kim προσποιήθηκε ότι ήταν σε δείπνο με την Britney Spears

Τα χρόνια περνούσαν και το όνειρο της Kim ήταν να γίνει διάσημη. Όταν άρχισε λοιπόν να γίνεται αναγνωρίσιμη κατάλαβε με ποιον τρόπο μπορούσε να χειραγωγήσει τους παπαράτσι.

Κάποια στιγμή ήταν στη Νέα Υόρκη μαζί με τον καλύτερό της φίλο Jonathan Cheban. Μιλώντας στο ντοκιμαντερ είπε: «Είχα βρει το τέλειο κόλπο για να τραβήξουμε την προσοχή των φωτογράφων. Στο ίδιο ξενοδοχείο με εμάς έμενε η Britney Spears. Πήραμε μία λιμουζίνα και πήγαμε στην είσοδο του ξενοδοχείου λέγοντας πως είχαμε πάει εκεί για να γευματίσουμε με τη Britney Spears, κάτι φυσικά που δεν ήταν αλήθεια».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When my hair was blonde 👱‍♀️

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on


Η Paris Hilton δίδαξε στον Kim ακριβώς πώς να βγαίνει από το αυτοκίνητο 

Η Paris Hilton και η Kim Kardashian ήταν φίλες από παιδιά, παρόλο που η σχέση τους κατά καιρούς ήταν τεταμένες. Πολλά δημοσιεύματα ήθελαν την Paris να συμπεριφέρεται άσχημα στην τηλεπερσόνα, αλλά εκείνη τα ανέχονταν όλα για λίγα λεπτά δημοσιότητας.

Paris Hilton - Kim Kardashian: Ετοιμάζουν μαζί ένα νέο βιντεοκλίπ

Ωστόσο, η διάσημη κληρονόμος της έμαθε πως να κάθεται σε ένα ακριβό αυτοκίνητο με στυλ και να τραβά τα φλας των φωτογράφων επάνω της την ώρα που βγαίνει από αυτό. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🐱

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top