Σίσσυ Χρηστίδου: Με τους γιους της στην Κηφισιά

Super - μαμά πάντοτε στο πλευρό τους

Η Σίσσυ Χρηστίδου τρέφει μεγάλη αδυναμία στους δύο γιους της, τον 11χρονο Φίλλιπο – Μιχαήλ και τον 6χρονο Ραφαήλ – Άγγελο.Οι τελευταίοι μήνες σίγουρα δεν ήταν εύκολοι για τη γνωστή παρουσιάστρια, καθώς χώρισε από τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη. Οι δυο τους αποφάσισαν από κοινού να πάρουν χωριστούς δρόμους στη ζωή, αλλά να παραμείνουν ενωμένοι για τα παιδιά τους.

Παρά τις καλές τους σχέσεις όμως, η καθημερινότητα της Σίσσυς άλλαξε πολύ, καθώς πλέον μένει μόνη με τους γιους της, προσπαθώντας να κάνει το καλύτερο για εκείνους.

Όσοι έχουν δει την παρουσιάστρια με τα μικρά της αγγελούδια κάνουν λόγο για έρωτα με την πρώτη ματιά. Μαμά και γιοι είναι αχώριστοι. Πριν μερικές μέρες μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού «YouWeekly» «τσάκωσε» τους τρεις τους να «βολτάρουν» στην Κηφισιά πλασμένοι χέρι- χέρι. Όλοι ήταν πολύ χαμογελαστοί και φαίνεται πως απολάμβαναν τη βόλτα τους. 

Όποιος παρακολουθεί την παρουσιάστρια στην εκπομπή της «Έλα χαμογέλα» αλλά και στα social media, γνωρίζει πως πάντοτε θα κάνει μία αναφορά στα μικρά της δείχνοντας δημόσια την αγάπη της γι’ αυτά.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top