Jennifer Lopez και Shakira στον τελικό του Super Bowl!

Θα ανεβάσουν το θερμόμετρο στα ύψη

Δυο εκρηκτικές Λατίνες σταρ η Jennifer Lopez και η Shakira θα βάλουν φωτιά στον μεγάλο τελικό του Super Bowl τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Οι δύο ντίβες ετοιμάζονται για ένα φαντασμαγορικό θέαμα στο ημίχρονο του παιχνιδιού, που σπάει ρεκόρ τηλεθέασης στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Jennifer Lopez - Alex Rodriguez: Αρραβωνιάστηκαν!

Μπλεξίματα για τη Shakira - Στο δικαστήριο για την υπόθεση της φοροδιαφυγής

Οι δύο τραγουδίστριες ξέρουν να ανεβάζουν το θερμόμετρο στο κόκκινο. Τώρα, αυτά τα δύο εξαιρετικά εύφλεκτα μουσικά συστατικά θα ενωθούν... για τον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος αμερικανικού ποδοσφαίρου, δηλαδή το Super Βowl.

«Μου αρέσει που φέτος το Super Βowl θα έχει δύο γυναίκες τραγουδίστριες... Είναι η 100η τους επέτειος αλλά και το ορόσημο μιας νέας εποχής. Εμείς οι δυο μαζί θα δώσουμε την ξεχωριστή σφραγίδα αυτού που κάνουμε», δήλωσε η JLO.

Από την άλλη πλευρά, η Shakira είπε: «Νιώθω φοβερή τιμή και ταπεινά που θα βρεθώ δίπλα στην JLO. Είναι πρωταθλήτρια σε ότι κάνει.. Θα είναι φανταστικό να μοιραστώ αυτή τη στιγμή με κάποια σαν εσένα».

Πάνω από 98 εκατομμύρια Αμερικανοί είδαν πέρσι το Super Βowl, το μεγαλύτερο τηλεοπτικό γεγονός της αμερικανικής τηλεόρασης, με τηλεθεάσεις-ρεκόρ. Φέτος ο πολυαναμενόμενος τελικός θα γίνει στις 2 Φεβρουαρίου στο Μαϊάμι.. Και οι δύο θηλυκοί δυναμίτες της λάτιν, ετοιμάζονται να βάλουν φωτιά στη σκηνή στο ημίχρονο, με ένα φαντασμαγορικό σόου.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top