Μιχάλης Λεβεντογιάννης: Η ακραία εκδήλωση θαυμασμού & ο έρωτας στη ζωή του!

«Ήρθε και μου τράβηξε με δύναμη τα ακουστικά από το αυτί»

Είναι νέος, γοητευτικός και ταλαντούχος! Ο λόγος για τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη, ο οποίος έχει καταφέρει να γοητεύσει το γυναικείο κοινό.
Όπως είναι φυσικό έχει πολλές θαυμάστριες και αρκετές φορές του έχουν εκφράσει τον θαυμασμό τους με… ακραίο τρόπο. «Μια φορά στο αεροδρόμιο, με φώναζε μια κυρία και δεν την άκουγα. Ήρθε και μου τράβηξε με δύναμη τα ακουστικά από το αυτί, μόνο και μόνο για να βγάλουμε μια φωτογραφία. Τα πρώτα πέντε δευτερόλεπτα είχα θυμώσει λίγο, αλλά μετά βγάλαμε την φωτογραφία και το άφησα εκεί», είπε ο ηθοποιός στην εκπομπή «Ελένη».

Ο ηθοποιός έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά «Το Τατουάζ», ενώ φέτος πρωταγωνιστεί στο «Έρωτας Μετά». Οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις είναι αυξημένες που δεν έχει πολύ χρόνο για την προσωπική του ζωή.

Μ.Λεβεντογιάννης: Ο πρωταγωνιστής του «Τατουάζ» για την προσωπική του ζωή

«Με τα ωράρια που έχω, αν ερχόταν τώρα ένα παιδί, θα έπρεπε να προσλάβω δύο νταντάδες. Δε γίνεται δυστυχώς. Και χρόνο να είχα, δε νομίζω ότι είμαι σε φάση για ένα παιδί, τουλάχιστον τώρα. Θέλω να κάνω τελείως άλλα πράγματα… Ο έρωτας παίζει για εμένα κυρίαρχο ρόλο για όσο υπάρχει. Μετά πρέπει να δουλευτεί με άλλο τρόπο για να συνεχίσει να υπάρχει…», εξομολογήθηκε ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top