Μ.Λεβεντογιάννης: Ο πρωταγωνιστής του «Τατουάζ» για την προσωπική του ζωή

''Έχω κάνει δύο μεγάλες σχέσεις στη ζωή μου''

Μιχάλης Λεβεντογιάννης τατουάζ

Ο «Τόνι» της σειράς «Το τατουάζ» έχει κλέψει τις εντυπώσεις και έχω ξεχωρίσει!

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης μίλησε στο περιοδικό Omikron για την προσωπική του ζωή και εξομολογείται τι είναι για εκείνον ευτυχία.

«Έρχομαι σε δύσκολη θέση όταν μου ζητούν αυτόγραφα ή το να βγάλουμε μαζί φωτογραφίες. Όμως εκείνο που κατανοώ είναι πως ο κόσμος απολαμβάνει να αγαπά το ρόλο του εκάστοτε ηθοποιού – όχι τον ίδιο ως προσωπικότητα, γιατί δεν τον ξέρει. Είναι ωραία πάντως αυτά τα vibes!», δήλωσε.

Όσο για την προσωπική του ζωή αποκάλυψε: 

«Μου αρέσει το να είμαι σε σχέσεις. Έχω κάνει δύο μεγάλες σχέσεις στη ζωή μου -αυτές ήταν και οι δύο μεγάλοι μου έρωτες – η πρώτη διήρκεσε πεντέμισι χρόνια, η δεύτερη δύο χρόνια. Δεν είναι εύκολο πράγμα οι σχέσεις, αλλά το παλεύω. Πάντα θα το παλεύω! Άλλες σε κάνουν καλύτερο, άλλες χειρότερο άνθρωπο. Προσπαθώ για το πρώτο. Αν πιάσω πάντως τον εαυτό μου να χάνει τα όποια καλά του στοιχεία και αυτό να οφείλεται στο άτομο που έχω απέναντί μου, φεύγω. Το να κάνω τη δική μου οικογένεια, όχι, δεν είναι στα άμεσά μου σχέδια – νομίζω πως δεν μπορώ να πάρω την ευθύνη τού να μεγαλώσω ένα παιδί αυτή την περίοδο της ζωής μου».

Κλείνοντας εξήγησε τι είναι για εκείνον ευτυχία. 

«Ευτυχία είναι το να βγαίνεις έξω, να συναντάς τα άτομα που θες να συναντήσεις και να κάνεις αυτό που σου αρέσει όσο καλύτερα μπορείς. Αλλά δεν θα 'θελα ποτέ να είμαι συνέχεια "ευτυχισμένος". Θα ήταν βαρετό!».
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top