Αδριανού: Οι τρεις γάμοι, η απιστία και ο λόγος που δεν έκανε παιδί

Η ηθοποιός ετοιμάζει την τηλεοπτική επιστροφή της

Η αγαπημένη ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης Άννα Αδριανού έχει συνδέσει το όνομά της με μεγάλες επιτυχίες στην τηλεόραση και το θέατρο. 

Φέτος πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση «Τάρτα Ροδάκινο» σε σκηνοθεσία του Μανώλη Ιωνά στο θέατρο Αλκμήνη, υποδυόμενη μια τρυφερή, αλλά δηλητηριώδη γυναίκα. Το νέο έργο του Μηνά Βιντιάδη ρίχνει μια αιρετική ματιά στη σχέση αγάπης και μίσους ενός ζευγαριού, που ζει δίπλα μας.

Η Άννα Αδριανού κάθισε πίσω από την κάμερα του star.gr και μίλησε για το νέο τηλεοπτικό σήριαλ που ετοιμάζει, για τους θανάτους που σημάδεψαν την ζωή της αλλά και για τον λόγο που αποφάσισε να μην κάνει παιδί. 

Η αγαπημένη ηθοποιός έχει κάνει τρεις γάμους. Ο πρώτος ήταν με τον Γιάννη Βούρο, ενώ εδώ και 22 χρόνια είναι παντρεμένη με τον Γιάννη Μπότση. 

Έχει βιώσει απιστία στις σχέσεις της και ποιο είναι το μυστικό του γάμου της με τον σύζυγό της; 

«Ένας άνθρωπος που εκθέτει την προσωπική του ζωή συνέχεια στα media δεν έχει το κέντρο βάρους μέσα του. Έπαιξε ρόλο ότι ο σύζυγός μου δεν είναι στα media. Όσον αφορά την απιστία, θεωρώ ότι όλοι έχουν περάσει από αυτό το στάδιο. Σε κάτι κακό, όμως, που συμβαίνει ευθύνονται και οι δύο» απαντά με αφοπλιστική ειλικρίνεια. 

Με τον σύζυγό της Γιάννη Μπότση 

Η πετυχημένη ηθοποιός είναι μία γυναίκα με θετική ενέργεια, έχοντας βιώσει όμως πολλές δυσκολίες στην ζωή της, καθώς έχει χάσει τον αδελφό της και τη μητέρα της σε νεαρή ηλικία. Το 2012 έφυγε από τη ζωή και ο πατέρας της, ο γνωστός ηθοποιός Νίκος Βασταρδής. «Αποδέχτηκα τις απώλειες των δικών μου μετά από πολύ πόνο και πένθος. Έμαθα να ζω με αυτό. Ένας θάνατος δεν ξεπερνιέται ποτέ». 

«Με φοβίζει ο χρόνος, όχι από την άποψη μήπως έχω βγάλει ρυτίδες, αλλά γιατί σταματάει στον θάνατό μας. Δεν με πανικοβάλει όμως και προσπαθώ να δέχομαι τις αλλαγές στην ζωή μου» 

Όσον αφορά τον λόγο που δεν έχει κάνει παιδιά μας απαντάει: «Δεν μου λείπει ένα παιδί, διότι έχω υπάρξει κοντά με πολλούς ανθρώπους. Είσαι μητέρα ακόμα και όταν φροντίζεις και αγαπάς άλλα παιδιά που δεν είναι δικά σου»

Η αγαπημένη ηθοποιός και σεναριογράφος μας αποκάλυψε την τηλεοπτική της επιστροφή: «Δουλεύω και συζητάω για ένα νέο δικό μου σήριαλ που θα βγει τηλεοπτικά τον Οκτώβριο του 2020» 

Συνέντευξη: Βαγγέλης Καράλης 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top