Γιάννης Πάριος: Τα μυστικά ραντεβού με την εντυπωσιακή αεροσυνοδό

Οι δυο τους συναντιούνται στη Θεσσαλονίκη

Πριν μερικές μέρες είδε το φως της δημοσιότητας η είδηση ότι πολύ καιρό μετά τον χωρισμό του από την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, ο Γιάννης Πάριος, είναι ξανά in love με μία όμορφη αεροσυνοδό.

Δείτε την ξανθιά αεροσυνοδό που «έκλεψε» την καρδιά του Πάριου

Όπως αποκαλύπτει η Espresso, την καρδιά του μεγάλου ερμηνευτή έχει «κλέψει» η Θεσσαλονικιά Στέλλα Δόντση και οι δυο τους βρίσκονται σε σχέση από τον περασμένο Οκτώβριο. Ο δεσμός τους ήταν μέχρι πρότινος μυστικός και μόνο ο στενός τους κύκλος γνώριζε γι’ αυτόν. 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Όταν η φωνή κατεβαίνει απευθείας από τον ουρανό"... Μια μοναδική, υπέροχη βραδιά με τον αγαπημένο Γιάννη Πάριο 🌠✈️😍👍💞🎶🎹🎤 …......................................................................... Like and follow @stelladontsi_photography for more 📸 ............................................................................ #music #song #songs #giannisparios #parios #live #melody #love #movie #videohraphy #video #film #instagood #beat #party #partymusic #lovethissong #favoritesong #bestsong #goodmusic #instamusic #thessaloniki #thessalonikibynight #theatrodasous #greece🇬🇷

A post shared by Στέλλα Δόντση (@stelladontsi_photography) on

 

Πηγή από το φιλικό περιβάλλον της εντυπωσιακής κοπέλας αποκάλυψε στην εφημερίδα πως εκείνη δεν ήταν συνέχεια μαζί με τον τραγουδιστή το καλοκαίρι στην Πάρο, καθώς είχε αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις στην αεροπορική εταιρεία, όπου εργάζεται, και κατάφερε να βρεθεί στο νησί μόνο για ένα διήμερο.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

.. "Αν μιλούσαν τα Λουλούδια , η γλώσσα τους θα ήταν η ωραιότερη Μελωδία" .. 🌹🙋🏼‍♀️🌺🎶🎼🎵 (Κάρολος Λινναίος) …......................................................................... Like and follow @stelladontsi_photography for more 📸 ............................................................................ #summer #summertime #sunny #season #instagood #instasummer #photooftheday #nature #flowers #beautiful #love #pretty #plants #melody #harmony #smile #happy #girl #travel #traveller #vacation #holiday #blue #afytos #kassandra #halkidiki #discovergreece #welovegreece_ #ig_greece #greece🇬🇷

A post shared by Στέλλα Δόντση (@stelladontsi_photography) on

 

«Με τον Γιάννη Πάριο δεν συναντιούνται στην Αθήνα, αλλά στη Θεσσαλονίκη. Είναι επιλογή του, για να αποφεύγουν τους παπαράτσι. Τον χειμώνα η Στέλλα ήταν στην πρεμιέρα του αγαπημένου της και μάλιστα σε prive τραπέζι, παρέα με φίλες και συναδέλφους της, ενώ έχει βρεθεί και σε καλοκαιρινές συναυλίες του» αναφέρει στην Espresso η ίδια πηγή.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top