Καζαντζόγλου-Παπακώστας: Διαψεύδουν τις φήμες χωρισμού μέσω Instagram

Δείτε το σχόλιο του Τζωρτζ Παπακώστα σε φωτογραφία της Έβελυν

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε σήμερα το πρωί η είδηση ότι η Έβελυν Καζαντζόγλου και ο Γιώργος Παπακώστας δεν είναι πια ζευγάρι. 

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, οι δυο τους τράβηξαν χωριστούς δρόμους μέσα στο καλοκαίρι. Ωστόσο, οι δυο τους διέψευσαν με τον καλύτερο τρόπο την είδηση αυτή.

Συγκεκριμένα, η κοκκινομάλλα καλλονή δημοσίευσε στο στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει κρατώντας ένα παγωτό.
Η φωτογραφία μέσα σε λίγα λεπτά συγκέντρωσε πολλά likes και σχόλια και ένα από αυτά ήταν και του Γιώργου Παπακώστα, ο οποίος έγραψε χαρακτηριστικά: «Hey You», συνοδευόμενο από ένα emoji με καρδούλες στα μάτια.

Όπως φαίνεται, οι δυο τους παραμένουν μαζί και ερωτευμένοι, αφού ένα τέτοιο σχόλιο διαψεύδει τις φήμες περί χωρισμού. Ακόμα, σύμφωνα και με πληροφορίες του Fthis.gr, το ζευγάρι όχι μόνο δεν έχει χωρίσει αλλά είναι και στα καλύτερά του και στα άμεσα σχέδιά του έχει ένα ταξίδι στο εξωτερικό.
 

 

Έβελυν Καζαντζόγλου: Τι αποκάλυψε για τη σχέση της με τον Τζορτζ Παπακώστα;

Έβελυν και Τζωρτζ είναι μαζί από τον περασμένο Δεκέμβριο και, δεν κρύβουν τη σχέση τους. Η γνωριμία τους έγινε στο εστιατόριό του σεφ.

«Είχα πάει για την παρουσίαση των παπουτσιών της Μαίρης (Συνατσάκη) και νόμιζα ότι τον ήξερα… Λίγο το Instagram, λίγο αυτά.. Πήγα τον χαιρέτησα και μου λέει ‘’Δε γνωριζόμαστε’’;! Έτσι γνωριστήκαμε. Μετά ξεκινήσαμε να μιλάμε. Εγώ δεν έκατσα πάρα πολύ στο μαγαζί εκείνη την ημέρα. Κάπως έτσι ξεκίνησε μία συζήτηση που κράτησε… πολύ καιρό, γιατί κάναμε dating για αρκετό καιρό. Βγήκαμε ορισμένες φορές και πήραμε λίγο χρόνο για να γνωριστούμε… Είμαστε μαζί από τον Δεκέμβρη» είχε πει χαρακτηριστικά το μοντέλο στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top