Δημοσιογράφος του Star παντρεύεται δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ στην Αντίπαρο!

Έπειτα από έξι χρόνια σχέσης

Η κουμπάρα Μαρία Αναστατοπούλου μιλά για τον γάμο στον αέρα της εκπομπής «Σήμερα»

Με τα ιερά δεσμά του γάμου θα ενωθούν το Σάββατο 31 Αυγούστου, ο Κωνσταντίνος Γεώργιζας και η αγαπημένη του Μαρία Βούσουλα.

Ο Κωνσταντίνος Γεώργιζας και η Μαρία Βούσουλα

Ο Κωνσταντίνος και η Μαρία γνωρίστηκαν πριν από έξι χρόνια στους διαδρόμους του Star, όταν εκείνη έκανε τα πρώτα της βήματα στον χώρο της δημοσιογραφίας. Τώρα ετοιμάζονται να επισφραγίσουν τον έρωτα τους με μια ρομαντική τελετή στο εκκλησάκι του Σταυρού στην Αντίπαρο, τόπο καταγωγής της νύφης.

 Κωνσταντίνος Γεώργιζας, Μαρία Βούσουλα, Μαρία Αναστασοπούλου, Αρτεμις Μάντη και Πέτρος Κιρκιλής/ φωτογραφία Facebook

Κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ Μαρία Αναστασοπούλου, κολλητή φίλη της Μαρίας, ο διευθυντής ενημερωτικών εκπομπών του καναλιού, Γιάννης Κολοκυθάς και μία ακόμα πολύ καλή φίλη της νύφης.

Μετά το μυστήριο θα ακολουθήσει παραδοσιακό αντιπαριώτικο γλέντι στη χώρα του νησιού, όπου ο δικαστικός συντάκτης του Star και η σύζυγός τους θα χορέψουν και θα τραγουδήσουν μαζί με τους 200 περίπου καλεσμένους.

Αυτή τη στιγμή, ο Κωνσταντίνος Γεώργιζας και η Μαρία Βούσουλα βρίσκονται στο κυκλαδίτικο νησί και ετοιμάζονται για το pre – wedding beach party που θα πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή, παρέα με καλούς φίλους, συγγενείς και συνεργάτες.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top