Παντρεύεται η πρώην σύντροφος του πρίγκιπα Harry

Όλοι αναρωτιούνται αν η Meghan Markle θα παραστεί στον γάμο

Δείτε στο βίντεο του Reuters στιγμιότυπα από τη βάφτιση του βασιλικού βρέφους

Η πρώην σύντροφος του πρίγκιπα Harry, Cressida Bonas, ανακοίνωσε ότι παντρεύεται τον αγαπημένο της, Harry Wentworth-Stanley. Τυχαίο που έχουν το ίδιο όνομα; 

Για να ακριβολογούμε, το ζευγάρι αποκάλυψε τον γάμο του στον λογαριασμό του Harry Wentworth-Stanley στο Instagram και μοιράστηκαν μάλιστα, με τους followers τους και μια φωτογραφία, στην οποία η 30χρονη Cressida Bonas μάς δείχνει το εντυπωσιακό μονόπετρό της.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We getting married 😁🥰

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Harry Wentworth-Stanley (@harrywent) στις

 

Η Cressida Bonas (όπως και η άλλη πρώην σύντροφος του πρίγκιπα Harry, Chelsy Davy) καλέστηκε από τον δούκα του Sussex στον δικό του γάμο με τη Meghan Markle τον Μάιο του 2018 και σύμφωνα με δημοσιεύματα της «The Sun», η Cressida μάλλον, θα ανταποδώσει την πρόσκληση, μιας και οι δυο τους διατηρούν πολύ καλές σχέσεις.

Ο Harry σίγουρα θα παρευρεθεί μιας κι εκτιμά πολύ την Cressida. Επίσης «έχει αρκετά φιλική σχέση με τη μητέρα του γαμπρού, Clare Milford Haven», ανέφερε ο royal expert Adam Helliker στη «The Sun».

Το κύριο ερώτημα όμως, για το οποίο όλοι περιμένουν μια επίσημη απάντηση είναι, εάν η Meghan Markle θα παραστεί στον συγκεκριμένο γάμο στο πλευρό του συζύγου της. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top