Η Λάουρα Νάργες πόζαρε με το ροζ ολόσωμο μαγιό της στο Instagram!

Χωρίς ρετούς και φίλτρα η παρουσιάστρια 

Όσα είχε πει η παρουσιάστρια στο «Μετά τα Μεσάνυχτα»

Δύο ημέρες μετά τα γενέθλιά της η Λάουρα Νάργες φόρεσε το ροζ κολλητό της μαγιό και πόζαρε χωρίς ρετούς και φίλτρα!

Η γλυκιά παρουσιάστρια που έγινε 29 ετών και το γιόρτασε με τις φίλες της, συνεχίζει να διασκεδάζει όπως η ίδια έγραψε στο Instagram.

Πίσω στη δουλειά η Λάουρα Νάργες μετά τον θάνατο της γιαγιάς της

Λάουρα Νάργες: Έτσι είναι το σώμα της χωρίς ρετούς!

Στην ιδιαίτερα αισθησιακή και natural φωτογραφία που πόσταρε το απόγευμα της Παρασκευής, έγραψε στη λεζάντα: «Στην τελευταία χρονιά των 20 μου μπορώ/ξέρω και: να διεκδικώ αυτό που μου αξίζει, να επενδύω στους άλλους τόσο όσο εκείνοι μπορούν ή θέλουν να επενδύουν σε εμένα, να λέω ph@k bodyshamers. Χίλια ευχαριστώ για τις υπέροχες σας ευχές, είναι αμέτρητες και γλυκύτατες! Την αγάπη μου σε όλους εσάς που μου δίνετε τη δική σας τόσο απλόχερα δίχως δεύτερη σκέψη! Σας αγαπώ πολύ».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Celebrating my 29. bday for 2 days in a row like 👊🏻 • Στην τελευταία χρονιά των 20ies μου μπορώ/ξέρω και: να διεκδικώ αυτό που μου αξίζει ✅ να επενδύω στους άλλους τόσο όσο εκείνοι μπορούν ή θέλουν να επενδύουν σε εμένα ✅ να λέω ph@k bodyshamers και στο caption μου🤘🏻✅ Χίλια ευχαριστώ για τις υπέροχες σας ευχές, είναι αμέτρητες και γλυκύτατες! Την αγάπη μου σε όλους εσάς που μου δίνετε τη δική σας τόσο απλόχερα δίχως δεύτερη σκέψη! Σας αγαπώ πολύ! 🖤 _____________________________________________________________ #29 #0808 #birthdaygirl #afterparty #goldenhour #iloveyou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laura Narjes (@lauranarjes) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top