Η κόρη του Μπρους Λι ξεσπά κατά της νέας ταινίας του Ταραντίνο!

«Εμφανίζεται ως ένας αλαζόνας»

Μια σκηνή από τη νέα ταινία του κορυφαίου σκηνοθέτη Κουεντίν Ταραντίνο έχει προκαλέσει την οργή της κόρης του Μπρους Λι.

Στo «Once upon a time in Hollywood», o ηθοποιός που ενσαρκώνει τον θρυλικό ηθοποιό και μάστερ των πολεμικών τεχνών προκαλεί και κτυπά τον κασκαντέρ Μπραντ Πιτ.

«Εμφανίζεται ως ένας αλαζόνας, που καυχιέται και όχι σαν κάποιος που αγωνίστηκε τρεις φορές σκληρότερα από όσο κάποιος από όλους αυτούς, για να καταφέρει κάτι που στους άλλους δόθηκε φυσικά...Ήταν άβολο να κάθομαι στον κινηματογράφο και να ακούω τον κόσμο να γελά με τον πατέρα μου», δηλώνει η Σάνον Λι.

Ηθοποιός, σκηνοθέτης, μάστερ των πολεμικών τεχνών και φιλόσοφος, ο Μπρους Λι είναι ένα από τα διάσημα πρόσωπα του Los Angeles του 1969 που ο Ταραντίνο έχει επιλέξει να ζωντανέψει στην ταινία του με ένα εντυπωσιακό cast.

Brad Pitt- Jennifer Aniston: Ρομαντική απόδραση στη Ρώμη!

«Καταλαβαίνω ότι θέλουν να δείξουν τον Μπραντ Πιτ ως τον σούπερ ζόρικο τύπο που μπορούσε να δείρει τον Μπρους Λι. Όμως, δεν χρειαζόταν να τον αντιμετωπίσουν με τον τρόπο που το Λευκό Hollywoodτον αντιμετώπισε όταν ζούσε», είπε χαρακτηριστικά η κόρη του θρύλου των πολεμικών τεχνών.

Ο Μπραντ Πιτ διαφωνεί με την άποψη της Σάνον: «Ο Κουεντίν επέλεξε να διηγηθεί την ιστορία της διαδικασίας, πιστεύω, γυρίσματος μιας ταινίας ,της τηλεοπτικής διαδικασίας, μέσω ενός κασκαντέρ και ηθοποιού, που εκείνην την εποχή ήταν πιο κοντά».

Brad Pitt: Αποσύρεται ως ηθοποιός;

Η Σάνον Λι λέει, ακόμη, πως ο πατέρας της δεν πάλευε ποτέ εκτός των κανόνων των πολεμικών τεχνών και γενικά απέφευγε τους καυγάδες.

Επισημαίνει, επίσης, ότι ο ηθοποιός που υποδύεται τον πάτερα της εμφανίζεται με κούρεμα και γυαλιά ηλίου που εκείνος δεν φορούσε την περίοδο, στην οποία αναφέρεται η ταινία.

Δείτε ολόκληρο το δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top