Brad Pitt: Αποσύρεται ως ηθοποιός;

Ο 55χρονος ηθοποιός «ψαρεύει» για κοπλιμέντα σε συνέντευξή του

O Brad Pitt, ένας από τους πιο περιζήτητους άντρες παγκοσμίως, είναι πλέον ένας γοητευτικός 55άρης. Και, ενώ η καριέρα του συνεχίζει να πηγαίνει εξαιρετικά, ο ίδιος δηλώνει πως, ίσως, είναι μεγάλος πια για να είναι ηθοποιός στο Hollywood!

Quentin Tarantino, Brad Pitt/ Φωτογραφία AP

Ο ταλαντούχος σταρ, φέτος έπαιξε στην ταινία του Quentin Tarantino «Once upon a time in Hollywood» και είχε εντυπωσιάσει με την εμφάνισή του στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών πριν λίγο καιρό.

Ο διάσημος ηθοποιός, λοιπόν πρόσφατα φωτογραφήθηκε για το περιοδικό GQ της Αυστραλίας. Στην συνέντευξή του, δήλωσε πως πλέον απολαμβάνει περισσότερο να εργάζεται πίσω από τις κάμερες ως παραγωγός, καθώς «το παιχνίδι του ηθοποιού είναι για πιο νέους και το ίδιο το Hollywood, κάποια στιγμή, θα σε προσπεράσει!»

 

 

Ο ηθοποιός, στη συνέχεια, μίλησε για τις νέες πλατφόρμες streaming, οι οποίες έχουν διχάσει τον διεθνή καλλιτεχνικό χώρο με τη ραγδαία ανάπτυξή τους. 

«Είμαι περίεργος για τη μορφή που θα πάρουν οι ταινίες στο μέλλον. Αλλά, θέλω να πιστεύω πως υπάρχει χώρος για όλους τους ταλαντούχους ανθρώπους», δήλωσε ο ηθοποιός.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top