Brad Pitt- Jennifer Aniston: Ρομαντική απόδραση στη Ρώμη!

Ο George Clooney θέλει να τους δει και πάλι μαζί

Από τότε που ο Brad Pitt χώρισε με την Angelina Jolie, τα διεθνή Μέσα τον θέλουν να διέλυσε τον γάμο του για έναν παλιό και έντονο έρωτά: την Jennifer Aniston. Όταν και η ίδια, μετά από λίγο καιρό, πήρε διαζύγιο από τον Justin Theroux,  οι φήμες επανασύνδεσης φούντωσαν. 

Brad Pitt: Αποσύρεται ως ηθοποιός;

Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Στο διαζύγιο Pitt - Jolie δε φαίνεται να έχει καμία ανάμειξη η Aniston. Άλλωστε έχουν περάσει τρία χρόνια απο τότε. Αν είχαν σκοπό να είναι και πάλι μαζί, θα ήταν ήδη.

Μήπως, όμως, έφτασε τώρα η ώρα; Σύμφωνα με πληροφορίες της Mirror, ο Pitt και η Aniston απέδρασαν μαζί στη Ρώμη το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Οι ηθοποιοί ήταν καλεσμένοι του φίλου τους George Clooney, ο οποίος οργάνωσε αυτό το διήμερο ταξίδι για να τους φέρει πιο κοντά. 

O Brad Pitt και η Jennifer Aniston σε εμφάνισή τους, λίγο πριν χωρίσουν, στο Φεστιβάλ των Καννών του 2004/ Φωτογραφία AP

Μάλιστα, ο Clooney τους έκλεισε μια ιδιωτική βίλα, η οποία είπε πως προοριζόταν για τη διαμονή των γονιών του, έτσι ώστε να μην κινήσει υποψίες και μαζευτούν παπαράτσι.

 

Jennifer Aniston: Το μυστικό που διατηρείται νέα και αδύνατη!

Άνθρωποι από το περιβάλλον του Brad Pitt, δηλώνουν πως θέλει να κάνει μία δεύτερη προσπάθεια με την Jennifer. Από τη δική της πλευρά, όμως, διαψεύδεται κάθε φήμης περί επανασύνδεσης! Ο χρόνος θα δείξει... 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top