Βαγγέλης Κακουριώτης: Όταν έρθει η στιγμή, θα πάω στην Eurovision!

Η συνεργασία με τον Φοίβο και το μιούζικαλ που θα παίξει

Ταλαντούχος, πολυπράγμων, γοητευτικός… Κάπως έτσι θα μπορούσε κάποιος να περιγράψει τον Βαγγέλη Κακουριώτη, ο οποίος μεγάλωσε μαζί μας και μαζί του μεγαλώσαμε κι εμείς. Από τα πρώτα του βήματα, ως μέλος του πιο hot και επιτυχημένου boyband της τελευταίας δεκαετίας, των Boys And Noise, κατάφερε να δείξει το ταλέντο του, να τραβήξει πάνω του τα βλέμματα και να δημιουργήσει ένα ισχυρό fan base.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

R u talking to me? 😂 #summer #pool #blue #chilling

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vangelis Kakouriotis (@vangelis_m_kakouriotis) στις

Ο έφηβος Βαγγέλης του τότε είναι πλέον ένας ολοκληρωμένος solo καλλιτέχνης, που, με συστηματική και σκληρή δουλειά, έχει καταφέρει να μετρά πολλά hits, όπως τα «Η Δικιά Μας Η Αγάπη», «Γυρίζω Σελίδα», «Όαση», «Για Σένα Είμαι Εδώ», «Εσένα Μόνο Θέλω» και «Ίσως», βραβεία και μοναδικές live εμφανίσεις, ενώ έδειξε το ταλέντο του και στον χορό, νικώντας στο «Dancing With The Stars 6».

Αν και πολλοί τον αποκαλούν «απόλυτο pop icon», εκείνος προτιμά να αγνοεί τους τίτλους και να εκφράζεται μέσα από τα τραγούδια του. Πρόσφατα, μάλιστα, έκανε ακόμα μία έκπληξη, καθώς κυκλοφόρησε, από την Panik Records, το «Στενοχώρια Μου» με την υπογραφή του Φοίβου. Προσιτός, προσγειωμένος και επικεντρωμένος στη δουλειά, ο Βαγγέλης Κακουριώτης μιλά στο star.gr για τη συνεργασία του με τον δημιουργό των επιτυχιών, την απόφασή του να κάνει μαθήματα υποκριτικής, τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια που θα προκαλέσουν αίσθηση, το ενδεχόμενο να τον δούμε στην Eurovision και τα όνειρά του, αποκαλύπτοντας, παράλληλα, πτυχές της προσωπικότητάς του που πολλοί μέχρι σήμερα δε γνωρίζουν και σίγουρα θα ξεχωρίσουν!

Πώς αντιμετωπίζεις όλο αυτό το κύμα επιτυχίας που γνωρίζεις τα τελευταία χρόνια;

Έχω μάθει όταν δέχομαι αγάπη να την επιστρέφω, να είμαι ο εαυτός μου και να δίνω όλη μου την προσοχή σε καταστάσεις που αξίζουν στη ζωή μου και με κάνουν καλύτερο άνθρωπο.

 Στη σκηνή των φετινών MAD VMA σε είδαμε μαζί με τον Luca Hanni, σε ένα act που πολλοί θεωρούν ως το καλύτερο της φετινής διοργάνωσης και το τραγούδι σας «She Got Me/ Πόσα Ξέρει» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα. Πώς προέκυψε αυτή η συνεργασία και πως τη βίωσες;

Όλα έγιναν πολύ γρήγορα! Η πρόταση από την εταιρεία μου, την Panik Records, με χαροποίησε ιδιαίτερα, μου άρεσε πολύ το τραγούδι “She Got Me” και η ιδέα γενικότερα, ο Lucas έφτασε στην Αθήνα μία μέρα πριν το event και αμέσως ξεκινήσαμε πρόβες… Εκείνες τις μέρες είχα και την εξεταστική της σχολής μου, οπότε ο χρόνος μου ήταν πολύ περιορισμένος. Συνολικά δούλεψα κάποιες ώρες το project και πιο πολύ πριν βγω on stage! Χαίρομαι που πήγαν όλα καλά.

Το όνομά σου «παίζει» δυνατά για να εκπροσωπήσεις την Ελλάδα ή την Κύπρο στην Eurovision και πολλοί fans του διαγωνισμού θεωρούν ότι έχεις το «πακέτο». Θα σε ενδιέφερε να πάρεις μέρος; Κι αν ναι, τι τραγούδι θα προτιμούσες να πεις;

Θα με ενδιέφερε, ναι και αν προκύψει η ευκαιρία θα την εκμεταλλευτώ. Είναι μια μεγάλη διοργάνωση που αξίζει να συμμετέχει κάνεις. Όταν έρθει η στιγμή, θα έχουμε πιστέψει εγώ και συνεργάτες μου το τραγούδι που θα προκύψει και το project. Θέλω να αξίζει! Γιατί μια ωραία δουλειά δε χάνει πότε, μόνο κερδίζει!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Photo by @panosgi #photoshooting #photo #healthylifestyle #gymnastics

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vangelis Kakouriotis (@vangelis_m_kakouriotis) στις

Μεγάλη έκπληξη και θετικά σχόλια προκάλεσε η συνεργασία σου με τον Φοίβο. Πώς προέκυψε το «Στενoχώρια Μου»;

Η συγκεκριμένη συνεργασία ήρθε στην επιφάνεια μετά από αρκετό καιρό. Ο Φοίβος είχε δείξει ενδιαφέρον για μένα από την εποχή των Boys And Noise. Φέτος, λοιπόν, η Panik Records μου ανακοίνωσε την συνεργασία και χάρηκα πάρα πολύ!

Ως ενορχήστρωση και ως παραγωγή, το «Στενoχώρια Μου» θυμίζει παραγωγές του εξωτερικού, ενώ κυκλοφορεί και σε αγγλόφωνη version, το «Prophecy». Ήταν εύκολο να τραγουδήσεις ξένο στίχο και πώς αποφάσισες να το κάνεις;

Ισχύει, το συγκεκριμένο τραγούδι είναι ιδιαίτερο, διότι η δομή του και ενορχηστρωτικά και παραγωγικά, είναι πρόταση ξένων προδιαγραφών. Πίστεψα στο τραγούδι και πίστεψε και ο κόσμος, αυτό με χαροποίησε πολύ! Έχω ξανατραγουδήσει ξένο στίχο και μου ήταν πάντα εύκολο να τα κάνω.

Οι VKators είναι ένα από τα πιο δυνατά fan club Έλληνα καλλιτέχνη. Πώς επικοινωνείς με τους θαμαστές σου;

Οι VKators δεν είναι απλά ένα fan club για μένα… Όλο αυτό είναι αληθινό, ομόρφυναν τη ζωή μου από πολύ μικρή ηλικία, από τότε που ξεκίνησα την καριέρα μου, μεγαλώσαμε και μεγαλώνουμε μαζί! Επικοινωνώ μαζί τους όπως μπορώ, περισσότερο μέσα από τα τραγούδια μου και τις συναυλίες. Είναι δυνατές στιγμές για εμάς αυτές!

Κοιτάζοντας την επαγγελματική σου διαδρομή, από τους Boys And Noise μέχρι σήμερα, είσαι ένας καλλιτέχνης που δε διστάζει να δοκιμάσει διάφορα πράγματα. Τι άλλο να περιμένουμε από εσένα στο άμεσο μέλλον;

Αυτή την στιγμή σπουδάζω υποκριτική, θέλοντας να βοηθήσω το αντικείμενο μου, όμως παράλληλα αυτό θα μου ανοίξει και άλλες πόρτες, όπως είναι ο κινηματογράφος και το θέατρο. Γενικά μιλώντας, μπορώ να πω με σιγουριά ότι, αν βρεθεί στον δρόμο μου κάτι αισθητικά σωστό και μου αρέσει, θα συμμετέχω σε αυτό. Μου αρέσει να βάζω δοκιμασίες στον εαυτό μου, θέλω να δω μέχρι που φτάνουν οι δυνατότητες μου!

Πολλοί συνάδελφοί σου πρωταγωνιστούν σε θεατρικές παραστάσεις. Θεωρείς πως ένας τραγουδιστής μπορεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες της υποκριτικής;

Είναι ικανότητες αυτές, αν μπορεί να το υποστηρίξει κάνεις, ναι, γίνεται! Μάλιστα, τον χειμώνα θα κάνω κι εγώ κάτι ανάλογο, αφού θα συμμετέχω στο musical «Hairspray», σε σκηνοθεσία της Θέμιδας Μαρσέλου! Πρόκειται για μια πολύ ωραία και παραδειγματική ιστορία, που έχει να κάνει με τον ρατσισμό και το bullying, κάτι που συνέβαλε στο να πω «ναι»! Είναι η πρώτη μου επαγγελματική κίνηση στο θέατρο και σε ένα είδος όπως το musical που έχει αρκετές απαιτήσεις, όπως υποκριτικής, χορού και τραγουδιού.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🔵⚫️ Photo 📸 by @panosgi Styling by @dennis_kolpodinos @panik_entertainment_group #photoshooting #photography #2019 #blue #black

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vangelis Kakouriotis (@vangelis_m_kakouriotis) στις

Τη σεζόν που μας πέρασε συνεργάστηκες επί σκηνής με τον Νίκο Βέρτη, ο οποίος, μάλιστα, σου έγραψε και τραγούδι. Πώς ήταν η συνεργασία σας; Θα συνεχιστεί και τον ερχόμενο χειμώνα, όπως ακούγεται στα δημοσιογραφικά «πηγαδάκια»;

Είναι τιμή μου να συνεργάζομαι με ανθρώπους που ξέρουν τι θέλουν και είναι προσγειωμένοι, αγαπούν αυτό που κάνουν και το φροντίζουν, πόσο μάλλον όταν πιστεύουν σε εμένα. Το τραγούδι «Ίσως» το αγάπησα από την πρώτη στιγμή, όπως και ο κόσμος, ευχαριστώ πολύ τον Νίκο γι’ αυτό το τραγούδι. Ναι πιστεύω θα συνεχίσουμε και αυτόν τον χειμώνα, όλα δείχνουν προς αυτήν την πλευρά.

Πολλά νέα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το τραγούδι επιλέγουν να συμμετάσχουν σε talent shows. Ποια η γνώμη σου γι’ αυτά; Πιστεύεις ότι μπορούν να βοηθήσουν;

Είναι όμορφο που νέα παιδιά θέλουν να δείξουν τις ικανότητες τους, να κάνουν αυτό που αγαπούν. Τα talent shows είναι μια ευκαιρία… Βέβαια, όσο εύκολο φαίνεται, τόσο δύσκολο είναι. Είναι η πρώτη επαφή με τον κόσμο, πρέπει να έχεις κάτι διαφορετικό, κάτι που να αξίζει και όλο αυτό να το δείξεις μέσα από ένα τραγούδι.

Διαθέτεις ένα από τα πιο καλογυμνασμένα κορμιά στην ελληνική showbiz. Θα μοιραστείς μαζί μας κάποια tips διατροφής και γυμναστικής που ακολουθείς;

Καταρχήν έχω υπομονή! Δεν είναι εύκολο να ακολουθείς μια συγκεκριμένη διατροφή και να τηρείς ένα πρόγραμμα γυμναστικής. Όμως, αν θέλεις να έχεις αποτέλεσμα και αν θέλεις πραγματικά κάτι, θα πρέπει να θυμάσαι τον λόγο και το κίνητρο που σε έβαλε στη διαδικασία και να το κάνεις να αξίζει. Το αποτέλεσμα κερδίζεται σιγά σιγά, αλλά μπορεί να χαθεί εύκολα, αν κάνεις υπερβολές για να το αποκτήσεις.

Είσαι από τους ανθρώπους που δεν απασχολούν τα φώτα με την προσωπική τους ζωή. Πώς έχεις καταφέρει να κρατήσεις τα φλας μακριά από αυτή; Θα μοιραζόσουν με το κοινό κάποιο κομμάτι από αυτή;

Όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο είναι δύσκολο να κρατήσεις μυστική την προσωπική σου ζωή. Δεν έχω εμμονή σε αυτό, όταν έρθει η στιγμή -γιατί δε θα γίνεται αλλιώς- να το μοιραστώ δημόσια, θα το κάνω.

Τι κάνει ο Βαγγέλης Κακουριώτης όταν δεν ασχολείται με τα επαγγελματικά του; Πώς περνά την καθημερινότητά του;

Η μουσική είναι κομμάτι της καθημερινότητας μου. Όσο με γεμίζει, τόσο με χαλαρώνει κιόλας! Ο ελεύθερος χρόνος μου γεμίζει ευχάριστα με γυμναστική, σινεμά, βόλτες με καλούς φίλους και, σίγουρα, μια κρέπα με σοκολάτα και μπισκότο!

 

Της Μίτση Σκέντζου (mskentzou@star.gr)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top