Johnny Depp: Ματωμένος και καμμένος μετά τον καυγά με την Amber Heard

Υποστηρίζει ότι του έσβησε τσιγάρο στο μάγουλο και του πέταξε δύο μπουκάλια

Τέλος δεν έχει η δικαστική διαμάχη του Johnny Depp με την Amber Heard. Το πρώην ζευγάρι βρίσκεται «στα μαχαίρια» μετά τον χωρισμό του, με τον έναν να κατηγορεί τον άλλον για σοβαρά περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας.

Μετά την 33χρονη ηθοποιό η οποία στο παρελθόν είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες όπου ήταν μελανιασμένη και χτυπημένη -όπως υποστήριζε- από τον 56χρονο star, τον γύρο του διαδικτύου κάνει μία νέα σοκαριστική φωτογραφία στην οποία ο Johnny Depp είναι ξαπλωμένος ανάσκελα σε φορείο νοσοκομείου. Το δάχτυλό του είναι ματωμένο και το μάγουλό του καμμένο.

 

 

Σύμφωνα τον 56χρονο χολιγουντιανό star, τα τραύματα του προήλθαν από τον θηριώδη καυγά που είχε το ζευγάρι το 2015. Ο Depp ισχυρίζεται ότι η Amber Heard του έσβησε αναμμένο τσιγάρο στο δεξί μάγουλο, ενώ στη συνέχεια του πέταξε δύο μπουκάλια με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και παραλίγο να του κοστίσει το δάχτυλό του.

Depp εναντίον Heard: «Έφερνε τον εραστή της σπίτι μας»

Amber Heard για Depp:«Το τέρας μου ξερίζωνε τα μαλλιά και με χτυπούσε»

Η σοκαριστική φωτογραφία που δημοσιεύεται από το «The Blast», περιλαμβάνεται στη μήνυση που έχει καταθέσει ο Depp εναντίον της «The Sun» και ενός αρθρογράφου, ο οποίος τον είχε αποκαλέσει «άνδρα που χτυπάει γυναίκες».

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, ο Depp υποστηρίζει πως η πρώην σύζυγός του εξερράγη όταν τον άκουσε κρυφά τον Μάρτιο του 2015, να συζητά με τους δικηγόρους του για την πρόθεσή του να κάνει συμβόλαιο μετά τον γάμο με την Amber Heard.

Ο 56χρονος ηθοποιός ισχυρίζεται πως εκείνη τη μέρα προσπαθούσε να αποφύγει με κάθε τρόπο την 33χρονη Heard. Προσπάθησε να απομονωθεί στο bar του σπιτιού αλλά εκείνη τον ακολούθησε ουρλιάζοντας.

Johnny Depp: «Ψεύτικοι μώλωπες» και κατηγορίες για την πρώην σύζυγό του

Σε αυτό το σημείο «έβαλα να πιώ μία vodka. Τότε η πρώην σύζυγός μου, μου πέταξε το μπουκάλι, αλλά αστόχησε» Στη συνέχεια ο Depp έβαλε άλλο ποτό και τότε η Amber Heard «μου πέταξε το δεύτερο μπουκάλι κόβοντας το δάχτυλό μου και με έκαψε με το τσιγάρο στο δεξί μάγουλο».

Ο Depp παραδέχεται ακόμα ότι «έγραψα με το αίμα μου και με ελαιόχρωμα σε έναν καθρέφτη και στον τοίχο», ενώ αναφέρει πως βρισκόταν σε σοκ, αρνούμενος πως ούρησε μέσα στο σπίτι.

Τέλος, διαψεύδει ότι πήρε χάπια ecstasy.

Tι απαντά η Amber Heard

Μέσω του δικηγόρου της αρνείται τα πάντα, λέγοντας πως «οι ισχυρισμοί αυτοί είναι παράλογοι, προσβλητικοί και αναληθείς». Τονίζει ακόμα ότι «αυτή η φωτογραφία δεν αποδεικνύει τίποτα»

Το χρονικό 

Depp και Heard χώρισαν μέσα σε λιγότερο από δύο χρόνια από την ημέρα που παντρεύτηκαν. Το διαζύγιό τους οριστικοποιήθηκε τον Αύγουστο του 2016. H Heard έλαβε 7 εκατομμύρια δολάρια από τον Depp τα οποία και δώρισε σε φιλανθρωπική οργάνωση που φροντίζει γυναίκες θύματα ενδοοικογενειακής κακοποίησης.

Τον περασμένο Μάρτιο ο Depp υπέβαλε μήνυση εναντίον της Depp, ζητώντας της το ποσό των 50 εκατομμυρίων δολαρίων και κατηγορώντας την πως τον διέσυρε με τους ισχυρισμούς της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top