Depp εναντίον Heard: «Έφερνε τον εραστή της σπίτι μας»

Της ζητάει 50 εκατομμύρια δολάρια!

Το διαζύγιο του Johnny Depp με τη σέξι ηθοποιό, Amber Heard ήταν ένα από τα πιο πολύκροτα της σόουμπιζ, αφού είχε μηνύσεις για ξυλοδαρμούς, βία, αλκοόλ και ναρκωτικά. 

Ήταν το 2016 όταν η Heard ζήτησε διαζύγιο από τον Depp, ενώ ταυτόχρονα ζήτησε και περιοριστικά μέτρα εναντίον του λόγω της επιθετικής του συμπεριφοράς. 

Όπως είχε δηλώσει ο κινηματογραφικός σταρ ήταν αλκοολικός και ναρκομανής. Η υπόθεση του διαζυγίου επιλύθηκε μετά από μήνες, το 2017, με την Heard να λαμβάνει 7 εκατομμύρια αποζημίωση.

Όταν το ζευγάρι πόζαρε ευτυχισμένο στο κόκκινο χαλί /Φωτογραφία AP Images

Ωστόσο, εδώ και λίγα 24ωρα η υπόθεση παίρνει νέα τροπή, αφού ο Depp μηνύει την Heard για δυσφήμιση με τους δικηγόρου του να της ζητούν 50 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση για τα όσα κατηγόρησε τον σταρ.

Στο επίσημο έγγραφο αναφέρεται πως η Disney τερμάτισε την συνεργασία της με τον Johnny Depp για τη σειρά ταινιών «Οι Πειρατές της Καραϊβικής» λίγες ημέρες μετά τις κατηγορίες της Heard. Κάτι τέτοιο θεωρούν επιζήμιο για την καριέρα του Johnny Depp. Ο Depp επίσης ισχυρίζεται πως η Heard πέταξε πάνω του ένα γυάλινο μπουκάλι βότκας, το οποίο τραυμάτισε το χέρι του ηθοποιού σε τέτοιο βαθμό που χρειάστηκε να κάνει εγχείριση. Η μήνυση επίσης περιλαμβάνει τα παράπονα της Heard για κακοποίηση και συγκεκριμένα αναφέρει πως αυτά είναι αναληθή με σκοπό να δημιουργήσουν μία θετική εικόνα για την ίδια, έτσι ώστε να ανελιχθεί αυτή στην καριέρα της. 

Το έγγραφο αναφέρει πως οι κατηγορίες της Heard «διαψεύδονται οριστικά από δύο διαφορετικούς αστυνομικούς που βρέθηκαν στην εν λόγω σκηνή, πολλούς τρίτους παρατηρητές και 87 νέα βίντεο από κάμερες κλειστού κυκλώματος».

Ο εκατομμυριούχος Elon Musk είναι το... τρίτο πρόσωπο σύμφωνα με τον Johnny Depp /Φωτογραφία AP Images

Είχε σχέση με άλλον πριν χωρίσουν
Σα να μην έφτανε αυτό, στη μήνυση αυτή περιγράφονται και οι ισχυρισμοί του Depp για την παράνομη σχέση της τότε συζύγου του, με τον Elon Musk. Μάλιστα αναφέρεται πως την ίδια νύχτα που η Heard παρουσιάστηκε με μελανιές στο πρόσωπο, ο εκατομμυριούχος την επισκέφθηκε στο σπίτι τους στο Λος Άντζελες. 

Η 33χρονη ηθοποιός πλέον ανταποκρίθηκε άμεσα στη συνέχεια της διαμάχης. Ο δικηγόρος της δήλωσε: «Αυτή η επιπόλαια πράξη, είναι μόνο η πιο πρόσφατη από τις προσπάθειες του Johnny Depp να σωπάσει την Amber Heard». Μάλιστα, υπονόησε πως ο Depp είναι ανίκανος να αποδεχθεί την αλήθεια της βίαιας συμπεριφοράς του και η Heard θα καταφέρει να κερδίσει την επικείμενη νομική μάχη. 

«Ενώ ο Depp φαίνεται να συνεχίζει την αυτοκαταστροφική πορεία του, εμείς θα καταφέρουμε να νικήσουμε σε αυτή την ανυπόστατη μήνυση κι έτσι θα ξορκίσουμε μια για πάντα την παρενόχληση που υφίσταται η πελάτης μου από τον Depp και την ομάδα του», δήλωσε ο δικηγόρος Eric M. George.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top