Στιλάτες στην ορκωμοσία: Οι βουλευτές που έκλεψαν τα φλας των φωτογράφων

Κεφαλογιάννη, Αχτσιόγλου και Δούνια προσέλκυσαν τα βλέμματα

Η ορκωμοσία της νέας Βουλής πραγματοποιήθηκε σήμερα και το περιστύλιο του κοινοβουλίου έμοιαζε περισσότερο με οσκαρικό κόκκινο χαλί από τα φλας των φωτογράφων που άστραφταν όταν εμφανίζονταν οι νέοι βουλευτές και ιδίως οι κυρίες που θα καθίσουν στα κοινοβουλευτικά έδρανα. 

Κάποιες από αυτές…. «βετεράνες» του κοινοβουλίου γνώριζαν τα πάντα για το κατάλληλο dress code της ορκωμοσίας, όμως αρκετές από τις… «πρωτάρες» απέδειξαν ότι διαθέτουν στυλ, διαχρονικό και σικ, ό,τι πρέπει για την αίθουσα της ολομέλειας. 

Η κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη, επέλεξε ένα deux pieces σε dusty pink απόχρωση, που αναδείκνυε τέλεια την καλλίγραμμη φιγούρα της, το οποίο είχε συνδυάσει με nude γόβες και ένα nude clutch bag. Ξεχώρισε το statement περιδέραιό της από μαργαριτάρια. 

Η βουλευτής της ΝΔ, Όλγα Κεφαλογιάννη - φωτογραφία: Intimenews

Σικάτη και η κυρία Αχτσιόγλου, η οποία επέλεξε ένα midi στενό φόρεμα σε απόχρωση του μωβ, το οποίο συνδύασε με nude ψιλοτάκουνα πέδιλα που αναδείκνυαν τις καλλίγραμμες γάμπες της. 

Η Έφη Αχτσιόγλου - φωτογραφία: Intimenews

Απλή, λιτή κι… απέριττη η νέα υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου, η οποία εμφανίστηκε χαμογελαστή, φορώντας μία μακριά μπλε φούστα, την οποία είχε συνδυάσει με μπεζ πουκάμισο και μπεζ χαμηλές γόβες. 

Η νέα υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου - φωτογραφία: Intimenews

Μωβ κοστούμι, συνδυασμένο με κροκί γόβες και clutch bag ήταν η επιλογή της… «πρωτάρας» βουλευτού της ΝΔ, Νόνης Δούνια, η οποία έκανε ένα αυστηρό σινιόν στα μαλλιά της, διακριτικό μακιγιάζ, χωρίς να βάλει κάποιο κόσμημα. 

Συγκίνηση, χαρά και άγχος δήλωσε ότι νιώθει η νέα βουλευτής της ΝΔ, Νόνη Δούνια - φωτογραφία: NDP

Η κυρία Ράπτη για μία ακόμα φορά προσέλκυσε τα φλας των φωτογράφων, φορώντας ένα total black σύνολο, εξαιρετικά απλό, αλλά ταυτόχρονα σικάτο. Ξεχώριζαν τα κόκκινα χείλη της που έδιναν ξεχωριστή ένταση στη συνολική εμφάνισή της. 

Η κυρία Έλενα Ράπτη - φωτογραφία: Intimenews

Η Ραλλία Χρηστίδου, από τις νέες παρουσίες στη Βουλή, έκανε την… ανατροπή κι έφτασε στο περιστύλιο με μηχανή. Για την πρώτη της μέρα στο ελληνικό κοινοβούλιο επέλεξε λευκό κοστούμι με κόκκινες και μπλε λεπτομέρειες που του έδινε ένα navy ύφος, το οποίο συνδύασε με μαύρες, ψιλοτάκουνες, peep toe γόβες. 

Συγκινημένη και έτοιμη να δουλέψει σκληρά δήλωσε και η Ραλλία Χρηστίδου - φωτογραφία: NDP

Ξεχώρισε, επίσης, η εμφάνιση της βουλευτού Θεσσαλονίκης, Άννας Ευθυμίου, η οποία παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της, δεν μπόρεσε να απουσιάσει από τη σημαντική αυτή στιγμή. 

Η βουλευτής ΝΔ Θεσσαλονίκης, Άννα Ευθυμίου - φωτογραφία: Eurokinissi

Η κυρία Άννα Καραμανλή επέλεξε για την ημέρα της ορκωμοσίας ένα midi φόρεμα σε baby blue απόχρωση με χρυσές λεπτομέρειες, το οποίο συνδύασε με μπεζ nude πέδιλα και χρυσά αξεσουάρ. 

Η κυρία Άννα Καραμανλή - φωτογραφία: Intimenews

Τέλος, η κυρία Πιπιλή, εμφανίστηκε με μαύρο παντελόνι, συνδυασμένο με dusty pink μπλούζα και μαύρο φάκελο, ενώ εντύπωση έκαναν τα διακριτικά, αλλά εξαιρετικά σικάτα σκουλαρίκια της. 

Η κυρία Φωτεινή Πιπιλή - φωτογραφία: Intimenews
 
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top