Κλέλια Πανταζή: Τι ζήτησε από τους followers της η μέλλουσα μαμά;

Οι πρώτες λιγούρες της εγκυμονούσας

Τι είχε πει ο Νίκος Γεωργιάδης για την εγκυμοσύνη της Κλέλιας Πανταζή

Γονείς θα γίνουν σε λίγους μήνες η Κλέλια Πανταζή και ο Λευτέρης Τσάκαλος. Η Oλυμπιονίκης και ο σύζυγός της ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους μωράκι, το οποίο θα ολοκληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχία.

Ζευγάρι της ελληνικής showbiz περιμένει το πρώτο του παιδάκι!

Η μέλλουσα μαμά θέλησε να ευχαριστήσει και τους διαδικτυακούς της φίλους για τις ευχές και τα μηνύματα μετά την ανακοίνωση της ευχάριστης είδησης.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Κοιτάζω το μέλλον μόνο με αισιοδοξία και ανυπομονώ για όλα τα καινούργια, εύκολα και δύσκολα που θα μου φέρει..!! Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου, για όλες τις ευχές και την αγάπη που μου στείλατε!! Εδώ θα είμαστε.. να μοιραζόμαστε τις νέες εμπειρίες μαζί, να με συμβουλεύετε και να με στηρίζετε ως μανούλα από εδώ και πέρα.. —————————————————— 🙏🏻 #grateful #thankful #thankyou #cantwait #momtobe #pregnant #pregnancy #babyloading #sunset #color #sky #snfcc

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Klelia Pantazi (@klelia_pantazi) στις


«Κοιτάζω το μέλλον μόνο με αισιοδοξία και ανυπομονώ για όλα τα καινούργια, εύκολα και δύσκολα που θα μου φέρει..!! Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου, για όλες τις ευχές και την αγάπη που μου στείλατε!! Εδώ θα είμαστε.. να μοιραζόμαστε τις νέες εμπειρίες μαζί, να με συμβουλεύετε και να με στηρίζετε ως μανούλα από εδώ και πέρα…», έγραψε η Κλέλια Πανταζή.

Ξεκίνησαν και οι πρώτες λιγούρες

Μπορεί η Κλέλια Πανταζή, ως αθλήτρια, να πρόσεχε τη διατροφή της, αλλά τώρα φαίνεται πως ήρθε η ώρα να φάει χωρίς τύψεις και ενοχές.
Βγήκε για φαγητό με φίλους και απόλαυσε ένα χορταστικό πιάτο κάνοντας πολλούς και πολλές που προσέχουν τη διατροφή τους να ζηλεύουν!

Ανάμεσα στην παρέα ήταν και ο Σάββας Πούμπουρας, ο οποίος δεν παρέλειψε να βγάλει μια φωτογραφία και να γράψει ένα χιουμοριστικό σχόλιο: «Είναι να μη μείνεις έγκυος».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top