Ρονάλντο: Το αστρονομικό φιλοδώρημα που άφησε φεύγοντας από την Ελλάδα

Είπε «ευχαριστώ» με τον τρόπο του...

25.000(!) ευρώ φιλοδώρημα άφησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο προσωπικό του πολυτελούς ξενοδοχειακού συγκροτήματος στη Μεσσηνία όπου διέμενε. Ο διάσημος ποδοσφαιριστής απόλαυσε ξένοιαστες διακοπές στην Ελλάδα με την οικογένειά του.

Με μια θεαματική βουτιά ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέφτει από τη φουσκωτή τσουλήθρα στα καθαρά ελληνικά νερά. Ο άσος των γηπέδων ψήφισε για δεύτερη φορά Μεσσηνία. Έδειξε μάλιστα, πόσο ανοιχτοχέρης είναι, αφού άφησε 25 χιλιάδες ευρώ φιλοδώρημα στο προσωπικό του υπερπολυτελούς ξενοδοχείου όπου διέμενε.

Ισπανική εφημερίδα αναφέρει πως ο Ρονάλντο χάρηκε ιδιαιτέρως που δεν διέρρευσαν φωτογραφίες από την παραμονή της οικογενείας του. Οι παπαράτσι έμειναν μακριά. Έτσι λοιπόν, το… γενναίο πουρμπουάρ ήταν το «ευχαριστώ» του.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν τσιγκουνεύεται όταν πρόκειται για την ευχαρίστηση της αγαπημένης του Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ και των τεσσάρων παιδιών του. 8.000 ευρώ τη βραδιά κοστίζει η πολυτελής βίλα των 630 τετραγωνικών μέτρων όπου διέμενε με την οικογένειά του.

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική εφημερίδα «El Español», το πολυτελές κατάλυμα  βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα μακριά από ιδιωτική παράλια και διαθέτει υπηρεσίες όπως  24ωρη υπηρεσία μπάτλερ, μεταφορές, χρήση ελικοδρομίου σε ορισμένες περιπτώσεις και σεφ για να ετοιμάζει τα γεύματα.

Ο Ρονάλντο συνεχίζει τις οικογενειακές διακοπές και τις εντυπωσιακές βουτιές στη γαλλική Ριβιέρα. Στο Σεν Τροπέ τον «συνέλαβαν» οι παπαράτσι με την εντυπωσιακή αρραβωνιαστικιά του.
 

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top