Μαξίμου: Μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο Χειλάκης

«Φοβήθηκα πάρα πολύ και ο Αιμίλιος»

Η σύζυγος του Αιμίλιου Χειλάκη, Αθηνά Μαξίμου, έδωσε συνέντευξη στον Άρη Καβατζίκη και μίλησε για το πρόβλημα υγείας του ηθοποιού.

Πριν από μερικές μέρες, ο Αιμίλιος Χειλάκης εξομολογήθηκε πρώτη φορά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, όταν οι γιατροί εντόπισαν έναν όγκο στη βάση του κρανίου του. 

Ο ηθοποιός είχε αποκαλύψει: «Στα 41 μου χρόνια έκανε μια πάρα πολύ σοβαρή εγχείρηση. Είχα έναν όγκο στη βάση του κρανίου». 

Αιμίλιος Χειλάκης: «Είχα όγκο στη βάση του κρανίου»

Η Αθηνά Μαξίμου είπε γι’ αυτή την περιπέτεια:

«Δεν το έχω διαγράψει και δεν διαγράφονται αυτά τα πράγματα. Όταν συμβαίνει κάτι σοβαρό στην υγεία μας, πρέπει να παίρνουμε πολλές γνώμες, γιατί στη δική μας περίπτωση αυτό μας έσωσε. Αν είχαμε ακούσει τις γνώμες των πρώτων γιατρών που πήγαμε, ίσως η ζωή μας αυτή τη στιγμή να ήταν εντελώς διαφορετική από αυτό που είναι σήμερα. Φοβήθηκα πάρα πολύ και ο Αιμίλιος. Το βράδυ πριν την εγχείρηση είχαμε πέσει στο κρεβάτι, είχαμε το σκυλάκι μας, το οποίο όλο το βράδυ ήταν όρθιο πάνω στο κρεβάτι μας σαν φάντασμα. Όταν είσαι έξω από το χειρουργείο και περιμένεις, είναι σαν να μην περνάει ο χρόνος. Ήταν αρκετές οι ώρες, η αναμονή ήταν άγρια. Σε δύο μέρες βγήκε ο Αιμίλιος από το νοσοκομείο και επιστρέψαμε στην κανονικότητά μας. Δεν φαινόταν τίποτα απέξω γιατί όλο ήταν εσωτερικό».
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top