Μαρία Ηλιάκη: Η αλλαγή στη ζωή της και η εξομολόγηση!

Τι παραδέχτηκε η παρουσιάστρια

Προσωπική εξομολόγηση έκανε η Μαρία Ηλιάκη μέσω Instagram και μίλησε για τις αλλαγές στη ζωή της τα τελευταία δυο χρόνια. 

Η παρουσιάστρια είναι πολύ ερωτευμένη με τον αγαπημένο της που όπως είναι γνωστό είναι γυναικολόγος και ζει μόνιμα στη Ζυρίχη της Ελβετίας.

Η Μαρία και ο σύντροφός της Στέλιος Μανουσάκης παρά το γεγονός ότι ζουν σε διαφορετικές χώρες έχουν εκμηδενίσει τις αποστάσεις. Εκείνη επισκέπτεται συχνά τη Ζυρίχη και όπως λέει και η ίδια έχει μοιράσει τη ζωή της ανάμεσα σε δυο χώρες και δυο σπίτια και αυτό την κάνει ευτυχισμένη.

«Αν μου έλεγες πριν 2 χρόνια ότι η ζωή μου θα μοιραζόταν ανάμεσα σε 2  σπίτια…ένα στην Ελλάδα κ ένα στο εξωτερικό…θα σου έλεγα πως δεν υπάρχει καμια περίπτωση…ούτε να ξεκουνηθω από την καθημερινότητα μου  αλλά ούτε και να ξεβολευτω…άσε που έτρεμα και τα αεροπλάνα…έλα όμως που η ζωή με «ξεβολέψε» και καλά μου έκανε!!…γιατί ανακάλυψα πως υπάρχουν αξιαγάπητοι άνθρωποι και έξω από τον μικρόκοσμο μου  όμορφα τοπία…ωραίες συνήθειες…αλλες κουλτουρες…ενδιαφέροντα πράγματα να κανεις…και δε ξέρω καθόλου που θα καταλήξει όλο αυτό…που θα είμαι σε 1 χρόνο από τώρα…στην Ελλάδα η άλλου…και δεν έχει και καμία σημασία …σημασία έχει να ΞΕΒΟΛΕΥΤΕΙΣ…έστω και για μια φορά στη ζωή σου …ξεβολευτειτε λοιπόν!!! #justsharing»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Αν μου έλεγες πριν 2 χρόνια ότι η ζωή μου θα μοιραζόταν ανάμεσα σε 2 🏠 σπίτια...ένα στην Ελλάδα κ ένα στο εξωτερικό...θα σου έλεγα πως δεν υπάρχει καμια περίπτωση...ούτε να ξεκουνηθω από την καθημερινότητα μου 🛋 αλλά ούτε και να ξεβολευτω...άσε που έτρεμα και τα αεροπλάνα...έλα όμως που η ζωή ❤️ με «ξεβολέψε» και καλά μου έκανε!!...γιατί ανακάλυψα πως υπάρχουν αξιαγάπητοι άνθρωποι και έξω από τον μικρόκοσμο μου 📺 όμορφα τοπία...ωραίες συνήθειες...αλλες 🇨🇭κουλτουρες...ενδιαφέροντα πράγματα να κανεις...και δε ξέρω καθόλου που θα καταλήξει όλο αυτό...που θα είμαι σε 1 χρόνο από τώρα...στην Ελλάδα 🇬🇷 η άλλου...και δεν έχει και καμία σημασία ...σημασία έχει να ΞΕΒΟΛΕΥΤΕΙΣ...έστω και για μια φορά στη ζωή σου ...ξεβολευτειτε λοιπόν!!! #justsharing

A post shared by maria Iliaki (@marakiiliaki) on

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top