Ο Μαρκουλάκης στο STAR για την υποψηφιότητά του στο Επικρατείας της ΝΔ

Τι είπε ο ηθοποιός

Την ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωνε την Τετάρτη το βράδυ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τη Μάρα Ζαχαρέα τα ονόματα του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο οποίος καταλαμβάνει την τελευταία τιμητική θέση, έκανε… πρόβες! 

Η Άννα Σταματιάδου τον συνάντησε λίγο πριν κατέβει στην Επίδαυρο με τον «Οιδίποδα Τύραννο» και μίλησαν για όλα.

Για την υποψηφιότητά του στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ είπε: «Εμένα με τίμησε. Αισθάνομαι ότι βλέπει στο πρόσωπό μου τη δυνατότητα να προβάλλει τη δική του προσωπική ικανότητα και επιθυμία να συσπειρώσει ένα πολύ μεγαλύτερο μέρος των Ελλήνων πολιτών από αυτούς τους παραδοσιακούς ψηφοφόρους της ΝΔ. Πιστεύω ότι μπορεί να το κάνει και πιστεύω ότι πρέπει να του δώσουμε τη δυνατότητα, γι’ αυτό άλλωστε και δέχτηκα. Από εκεί και πέρα συνεχίζω τη δουλειά μου. Επίσης δε θα ήθελα σε καμία περίπτωση και ποτέ να εκληφθεί η στάση μου ως πολίτη της χώρας, ως μια προσπάθεια συναλλαγής με οποιονδήποτε και για το οτιδήποτε».

Προς το παρόν για τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, η αριστουργηματική τραγωδία του Σοφοκλή, είναι το μεγάλο στοίχημα. 

Στον ρόλο της Ιοκάστης η Αμαλία Μουτούση, ενώ τον Οιδίποδα ενσαρκώνει ο Δημήτρης Λιγναδης. Ο «Οιδίπους Τύραννος» του Σοφοκλή θα ταξιδέψει σε πολλά μέρη της Ελλάδας, ενώ 12 και 13 Ιουλίου θα παρουσιαστεί στην Επίδαυρο. 

 

Δείτε όλο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top