Διάσημες που παντρεύτηκαν μετά τα 40 – Τι επέλεξαν να φορέσουν

Ο έρωτας δεν έχει ηλικία

Ο έρωτας δεν έχει ηλικία! Διάσημες Ελληνίδες επέλεξαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας είτε για δεύτερη, είτε για τρίτη φορά.

Με αφορμή τον λιτό αλλά πολύ σικάτο γάμο της Τζένης Μπαλατσινού με τον Βασίλη Κικίλια, το star.gr έψαξε και βρήκε κι άλλες νύφες μετά τα 40 που θέλησαν να κάνουν το επόμενο βήμα.

Η Τζένη Μπαλατσινού ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας για δεύτερη φορά με μία λευκή δημιουργία του οίκου Zeus+Dione με μεγάλο άνοιγμα V στην πλάτη.

Η Ελισάβετ Μουτάφη παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 2017 τον Μάνο Νιφλή σε μια παραμυθένια τελετή στην Σαντορίνη με ένα λευκό νυφικό, στο οποίο πρόσθεσε μια μαύρη ζώνη στη μέση δια χειρός του θείου της και γνωστού σχεδιαστή, Μάκη Τσέλιου.

Η Αθηναΐς Νέγκα αντάλλαξε μυστικά όρκους αιώνιας πίστης το καλοκαίρι του 2017 με νυφικό της σχεδιάστριας Βάσιας Τζοτζοπούλου.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στον δεύτερο γάμο της με τον γνωστό επιχειρηματία, Βαγγέλη Μητρογιάννη, επέλεξε ένα φόρεμα σε nude χρώμα, δημιουργία των σχεδιαστών «Deux Hommes». Το ζευγάρι λίγα χρόνια αργότερα χώρισε. 


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top