Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Ποζάρει με μαγιό χωρίς ρετούς!

Δείτε τι έγραψε η ηθοποιός για το σώμα της

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου δημοσίευσε μια φωτογραφία της με μπικίνι χωρίς photoshop. 

Η ηθοποιός πόζαρε με λευκό μπικίνι και μας έδειξε το σώμα της όπως είναι στην πραγματικότητα.

Έχει αποκτήσει δύο κόρες με τον σύζυγό της, Φώτη Μπερνάντο, οι οποίες φυσικά αποτελούν την μοναδική τους προτεραιότητα. Η Πηνελόπη μπορεί να λατρεύει την δουλειά της, όμως τον τελευταίο καιρό έχει αφοσιωθεί στην μητρότητα.

Κάτω από τη φωτογραφία έγραψε: «To σώμα μου. Το σώμα μου είναι μαγικό. Με πάει εκεί που θέλω, πονάει, αντέχει, αλλάζει, προσαρμόζεται, γεννάει, θρέφει, χτυπάει, σηκώνεται, πληγώνεται, επουλώνεται… Κουβαλάει την ψυχή και το μυαλό μου.  Τα παιδιά μου. Την αγάπη και το συναίσθημα μου. Το σώμα μου το υπερασπίζομαι όταν θέλει χρόνο, το ακούω. Κανέναν άλλο δεν ακούω. Σου προτείνω να κάνεις το ίδιο».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

To σώμα μου. 🍑 Το σώμα μου είναι μαγικό. ✨ Με πάει εκεί που θέλω, πονάει, αντέχει, αλλάζει, προσαρμόζεται, γεννάει, θρέφει, χτυπάει, σηκώνεται, πληγωνεται, επουλωνεται... Κουβαλάει την ψυχή και το μυαλό μου. Τα παιδιά μου.💜💜 Την αγάπη και το συναίσθημα μου. Το σώμα μου το υπερασπιζομαι όταν θέλει χρόνο, το ακούω. Κανέναν άλλο δεν ακούω. Σου προτείνω να κάνεις το ίδιο.🤟 #ΑerieREAL #AerieGR #bodypositivity #inspire #loveyourself #freedom #ninjamom #notyourordinarymom #2monthspostpartum #theexcitementisinthecurves 📸 By @mariadelakou

A post shared by Penelope (@penelopeanastasopoulou) on

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top