Ευγενία Μανωλίδου: Οι ευχές στον κούκλο γιο της για τα γενέθλιά του!

Περήφανη μανούλα

Ημέρα χαράς είναι η σημερινή ημέρα για την Ευγενία Μανωλίδου, καθώς σαν σήμερα πριν 23 χρόνια ήρθε στον κόσμο ο πρωτότοκος γιος της, Αλέξανδρος.

Η μητέρα του, θέλησε να του ευχηθεί δημόσια ανεβάζοντας μία φωτογραφία του, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Όταν έκανε καμιά σκανταλιά μικρός, του έλεγα με αυστηρό - μαμαδίστικο (ξέρετε εσείς) ύφος «Βρε, έτσι σε μεγάλωσα;» Και μου απαντούσε με το ίδιο παιχνιδιάρικο χαμόγελο «Μαμά... έτσι σε μεγάλωσα;»Από πολύ μικρός είχε καταλάβει ότι μεγαλώναμε μαζί. Εγώ εκείνον κι εκείνος εμένα... Να σε χαίρομαι μωρό μου, να βλέπω όλα σου τα όνειρα να πραγματοποιούνται και να φτάσεις ψηλά, ψηλά, πολύ πολύ ψηλά, όσο σου αξίζει», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας η υπερήφανη μαμά.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Όταν έκανε καμιά σκανταλιά μικρός, του έλεγα με αυστηρό - μαμαδίστικο (ξέρετε εσείς) ύφος «Βρε, έτσι σε μεγάλωσα;» Και μου απαντούσε με το ίδιο παιχνιδιάρικο χαμόγελο «Μαμά... έτσι σε μεγάλωσα;»Από πολύ μικρός είχε καταλάβει ότι μεγαλώναμε μαζί. Εγώ εκείνον κι εκείνος εμένα... Να σε χαίρομαι μωρό μου, να βλέπω όλα σου τα όνειρα να πραγματοποιούνται και να φτάσεις ψηλά, ψηλά, πολύ πολύ ψηλά, όσο σου αξίζει! #happybirthday #myfirstborn #❤️ #23 @alexandermanolides

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eugenia Manolides (@manolidoue) στις


 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top