Υρώ Μανέ: Η αγαπημένη «Φλώρα» μεταμορφώνεται σε «Ρένα»

«Ήμασταν επαγγελματίες και δε φαινόταν το άσχημο κλίμα στην σειρά»

Έχει έρθει αντιμέτωπη με έναν δύσκολο ρόλο. Αυτόν της ιερόδουλης. Η «Ρένα» του Αύγουστου Κορτώ ήταν μία πρόκληση για την Υρώ Μανέ. Για μπορέσει να υποδυθεί τον χαρακτήρα αποφάσισε να επισκεφτεί οίκο ανοχής, όπου πήρε μία... μυρωδιά, όπως λέει. Το αποτέλεσμα τη δικαίωσε. Η παράσταση στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά ήταν sold out και τώρα «βάζει» πλώρη για τα μεγαλύτερα θερινά θέατρα όλης της χώρας.

Η Υρώ Μανέ μίλησε στο star.gr για τη ζωή της στο θέατρο, τον γοητευτικό σύζυγό της, την κούκλα κόρη της και φυσικά για τον ρόλο που όλοι αγαπήσαμε. 

Ποιος δε θυμάται τη Φλώρα από τα «Εγκλήματα»; Ποιος δεν έχει γελάσει με τις περιπέτειες των πρωταγωνιστών; Το κλίμα, ωστόσο,δεν πάντα... κωμικό στα γυρίσματα. Μετά από χρόνια μαθαίνουμε ότι κάποιες φορές η ατμόσφαιρα ήταν ηλεκτρισμένη, καθώς υπήρχαν εντάσεις ανάμεσα στους ηθοποιούς. 

«Επειδή είμαστε επαγγελματίες, ακόμη και αρνητικό κλίμα να υπήρχε πίσω από τις κάμερες δε φαινόταν κάτι τέτοιο στον κόσμο. Ήμασταν καλοί στην δουλειά μας και δε φαινόταν κάτι στο τηλεοπτικό κοινό.» 

Η τηλεοπτική της επιστροφή ήρθε με το σήριαλ «Όσο έχω εσένα» στον ΣΚΑΙ, το οποίο όμως είχε πρόωρο τέλος. 

«Η σειρά δεν κόπηκε, απλά δεν πήρε το πράσινο φως και για τα επόμενα επεισόδια. Το "γιατί" το ξέρουν οι καναλάρχες κι αυτοί που φτιάχνουν τα προγράμματα. Και αν αυτοί που έχουν την ευθύνη δε βλέπουν ότι η σειρά μπορεί να πάει παραπάνω και να στηριχτεί είναι δικό τους σφάλμα. Εμείς ως ηθοποιοί κάναμε την δουλειά μας μια χαρά.» 

Η Υρώ Μανέ είναι μία περήφανη μαμά. Μιλάει για την κόρη της και λάμπει το πρόσωπό της. 

«Να έχεις φτιάξει μια ωραία οικογένεια δεν είναι εύκολο στις μέρες μας. Είμαστε περήφανοι με τον σύζυγό μου για αυτό. Η κόρη μου τώρα τελειώνει την σχολή χορού και είναι φοιτήτρια στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Έχει ταλέντο και χάρισμα στον χορό. Με την υποκριτική δεν έχω ωθήσει κανέναν να ασχοληθεί πόσο μάλλον την κόρη μου. Είναι πολύ δύσκολο αυτό το κομμάτι.» 

Συνέντευξη: Βαγγέλης Καράλης 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top