Πάνος Ζάρλας: Η τελευταία φωτογραφία του λίγο πριν «συναντήσει» τον θάνατο

Πόζαρε χαμογελαστός με τη μητέρα του στο πάρτι των γενεθλίων του

Στις δυο τα ξημερώματα της Παρασκευής κόπηκε το νήμα της ζωής για τον Πάνο Ζάρλα, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο μετά από τροχαίο που είχε με τη μηχανή του. Υπό αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, έχασε τον έλεγχο κι έπεσε πάνω στη διαχωριστική νησίδα, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο. Σύμφωνα με πληροφορίες, δε φορούσε κράνος.

Πάνος Ζάρλας: «Έφυγε από το πάρτι γενεθλίων του και σκοτώθηκε»

Ο νικητής του Power of love 1, γιόρτασε, χθες βράδυ, τα 28α γενέθλιά του μαζί με τη μητέρα του, Στέλλα, και φίλους. Όμως, η μοίρα είχε δυστυχώς άλλα σχέδια για εκείνον. 

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει μία κοινή φωτογραφία της μητέρας και γιου. Ποζάρουν χαμογελαστοί κατά την διάρκεια του πάρτι.

Ο Νάσος Γουμενίδης, μίλησε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη «Αλήθειες με τη Ζήνα» και ανέφερε: 

«Μία μάνα που πριν από πέντε ώρες φορούσε λευκά και γιόρταζε τα 28α γενέθλια του γιου της, λίγες ώρες αργότερα η μητέρα αυτή φοράει μαύρα και προσπαθεί να μάθει τι έχει γίνει. Είναι ένα Instastory, το οποίο ανέβηκε σε ένα από τα groups των παιδιών που ήταν στο Power Of Love, είναι δυο ώρες πριν συναντήσει το θάνατο…».

Πάνος Ζάρλας: Η μητέρα του στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του

Σήμερα η μητέρα του Πάνου, Στέλλα, συντετριμμένη έφτασε από νωρίς στο σημείο της τραγωδίας. Συνομίλησε με τους άντρες της αστυνομίας, θέλοντας να μάθει τα αίτια του δυστυχήματος. Μαζί της και ο αδελφός της. 


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top