Κάννες: Μόνος ο Pitt... με το κορίτσι του ο DiCaprio

Χειροκρότημα επί... 7 λεπτά για πρωταγωνιστές και σκηνοθέτη

Λαμπερή εμφάνιση έκαναν στο κόκκινο χαλί ο Leonardo DiCaprio, ο Brad Pitt και η Margot Robbie στο 72ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών ενόψει της πρεμίερας του «Once Upon A Time in Hollywood» του διάσημου σκηνοθέτη, Quentin Tarantino.

Η πρεμιέρα της ταινίας στο Φεστιβάλ των Καννών συνέπεσε με την 25η επέτειο από τον Χρυσό Φοίνικα που κέρδισε το θρυλικό «Pulp Fiction».

Το δίδυμο των σταρ και ο Tarantino δείχνουν ευδιάθετοι καθώς οι πρώτες κριτικές για την ταινία ήταν θετικές, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Deadline.

Δύο από τις μεγαλύτερους σταρ του Χόλιγουντ, Leonardo DiCaprio και Brad Pitt μαζί στις Κάννες /Φωτογραφία AP Images

Αγκαλιά DiCaprio - Pitt

Η εμφάνιση των DiCaprio και Pitt προκάλεσε φρενίτιδα ενθουσιασμού στους φανς, οι οποίοι χειροκροτούσαν επί επτά λεπτά! Οι δύο ηθοποιοί και ο σκηνοθέτης φορούσαν μαύρα κοστούμια, φέρνοντας στο νου τους ήρωες της ταινίας του Ταραντίνο «Reservoir Dogs» του 1992. 

Στο πλευρό του DiCaprio στο κόκκινο χαλί - αν και όχι κοντά του- βρέθηκε η Καμίλα Μορόνε, το 21χρονο μοντέλο από την Αργεντινή που είναι εδώ και κάποιους μήνες το κορίτσι του.

Καμίλα Μορόνε-(Photo by Joel C Ryan/Invision/AP)

(AP Photo/Petros Giannakouris)

(AP Photo/Petros Giannakouris)

Ο Brad Pitt, ο Quentin Tarantino με τη σύζυγό του Daniela Pick και η Margot Robbie με τον Leonardo DiCaprio στην πρεμιέρα της ταινίας /Φωτογραφία AP Images

«Κάποτε στο... Χόλιγουντ»

Η ταινία εκτυλίσσεται 1969, όταν ο Leonardo DiCaprio και ο Brad Pitt προσπαθούν να επιβιώσουν στον κινηματογραφικό χώρο του Hollywood, ενώ γνωρίζουν τη Sharon Tate (Margot Robbie) που έπεσε νεκρή από την οικογένεια Manson. 

Τελικά έστω και την τελευταία στιγμή το «Κάποτε στο Χόλιγουντ» συμμετέχει και στο διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ, με τον Tarantino να διεκδικεί έναν ακόμη Χρυσό Φοίνικα, μετά το κινηματογραφικό του έπος «Pulp Fiction».

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top