Η προσπάθεια επανασύνδεσης του Οικονομόπουλου και της Αραβανή!

«Μη σας παραξενέψει αν τους δείτε ξανά μαζί»

Τέλος στη σχέση τους αποφάσισαν να βάλουν ο Νίκος Οικονομόπουλος και η Ευαγγελία Αραβανή.

Το τελευταίο διάστημα πολλά γράφτηκαν για τη σχέση του πρώην ζευγαριού, αφού μετά τα γκρίζα σύννεφα που εμφανίστηκαν στη σχέση του, προσπάθησε να τα βρει και πάλι, αλλά μάταια.

Αραβανή-Οικονομόπουλος:Η κρίση στη σχέση τους και οι χωριστές διακοπές τους

Η παρουσιάστρια έχει επιστρέψει στο πατρικό της στον Κορυδαλλό και ο τραγουδιστής βρίσκεται ανάμεσα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, λλόγω των εμφανίσεων του στη συμπρωτεύουσα.

Το πρωί της Πέμπτης, στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» προβλήθηκαν πλάνα από τη solo εμφάνιση της Ευαγγελίας μετά την εμφάνισή της.

Αραβανή: Η δημόσια εμφάνιση μετά τον χωρισμό της από τον Οικονομόπουλο!

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης πήρε τον λόγο και αναφέρθηκε στην προσπάθεια επανασύνδεσης που έκαναν Νίκος Οικονομόπουλος και Ευαγγελία Αραβανή, αλλά τελικά δεν τους… «βγήκε»!

«Πολλά γράφτηκαν για τον χωρισμό. Από αυτή την εκπομπή είχαμε πει ότι χώρισαν και η Ευαγγελία πήγε στο σπίτι της στον Κορυδαλλό. Μη σας παραξενέψει αν τους δείτε ξανά μαζί, γιατί δεν έχουν βγάλει μαχαίρια. Έγινε μία προσπάθεια επανασύνδεσης και έρχομαι εγώ να σας πω πως δεν τράβηξε. Δεν έχουν βγάλει μαχαίρια, αν βρεθούν στο δρόμο θα πουν γεια. Άλλα τα θέλω του ενός, άλλα τα θέλω του άλλου», είπε ο δημοσιογράφος.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top