Οριστικός χωρισμός για τον Νίκο Οικονομόπουλο και την Ευαγγελία Αραβανή

Δεν κατάφεραν να αντιμετωπίσουν την κρίση στη σχέση τους

Τίτλους τέλους έριξαν στη σχέση τους, ο Νίκος Οικονομόπουλος και η Ευαγγελία Αραβανή. Εδώ και έναν μήνα, το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz έχει χωρίσει, σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Reallife.

O τραγουδιστής και η παρουσιάστρια – μοντέλο δεν κατάφεραν να αντιμετωπίσουν την κρίση στη σχέση τους και αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

Ευαγγελία Αραβανή - Νίκος Οικονομόπουλος/ φωτογραφία NDP

Να υπενθυμίσουμε ότι οι πρώτες ρωγμές του δεσμού τους εμφανίστηκαν στις αρχές του έτους, όταν είχαν κυκλοφορήσει και οι πρώτες φήμες για χωρισμό.

Οικονομόπουλος- Αραβανή: Η αγκαλιά που δίνει τέλος στις φήμες χωρισμού!

Αραβανή-Οικονομόπουλος:Η συνάντηση και οι νέες αποκαλύψεις για τον χωρισμό!

Τότε η Ευαγγελία Αραβανή είχε μαζέψει τα πράγματά της και είχε φύγει από το σπίτι του Νίκου Οικονομόπουλου, προκειμένου να ηρεμήσουν και να δώσουν ο ένας στον άλλον χρόνο να σκεφτούν.

Λίγες ημέρες αργότερα διέψευσαν τον χωρισμό με κοινές εμφανίσεις δείχνοντας σε όλους ότι η φλόγα του έρωτά τους καλά κρατεί. Η υπερέκθεση, όμως, φαίνεται ότι είχε δημιουργήσει μεγάλο ρήγμα ανάμεσα στο ζευγάρι και δεν κατάφερe να το ξεπεράσει.

Ο Οικονομόπουλος λάμπει από ευτυχία: Στο καμαρίνι αγκαλιά με την Αραβανή!

Σύμφωνα με την ίδια πηγή και οι δυο πήραν από κοινού την απόφαση να χωρίσουν, ενώ όπως ήταν αναμενόμενο πέρασαν τις ημέρες του Πάσχα χωριστά.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top