Blake Lively - Ryan Reynolds: Γονείς για τρίτη φορά!

Ο πελαργός είναι «καθ' οδόν»!

Η Blake Lively αποκάλυψε ότι είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί όταν εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας «Pokémon: Detective Pikachu», φορώντας ένα κίτρινο φόρεμα, το οποίο αποκάλυπτε την αρκετά φουσκωμένη της κοιλίτσα! Από το μέγεθός της αντιλαμβανόμαστε, μάλιστα, ότι η Blake βρίσκεται στο τέλος του έκτου μήνα!

Η αγαπημένη ηθοποιός πόζαρε ευδιάθετη και χαμογελαστή στους φωτογράφους μαζί με τον σύζυγό της, Ryan Reynolds, κρατώντας συνεχώς την κοιλίτσα της.

Reynolds και Lively παντρεύτηκαν το 2012 και έχουν αποκτήσει ήδη μια κόρη και έναν γιο, την 4χρονη James και τον 2 ετών Inez. Τώρα ήρθε η στιγμή να προστεθεί στην οικογένειά τους και το πέμπτο μέλος! 

Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει μια υπέροχη ζωή έξω από το Hollywood προσφέροντας έτσι μια ασφαλή και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ζωή, στα παιδιά τους.

Οι δύο τους βάζουν πάνω απ' όλα την οικογένειά τους και προσπαθούν να συνδυάζουν δουλειά και οικογένεια, χωρίς να στερούν από τα παιδιά τους καθημερινές ανέμελες στιγμές.

«Η Blake και εγώ δεν κάνουμε ταυτόχρονα ταινίες. Αν πρόκειται να γυρίσει μια ταινία στην Ταϊλάνδη και εγώ μια ταινία στο Βανκούβερ δε θα μπορεί να βλέπει ο ένας τον άλλο. Συνεργαζόμαστε ως ομάδα και αυτό μας έχει διευκολύνει αρκετά!», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ryan σε μία συνέντευξή του.

Τα παιδιά μένουν μαζί μας και η οικογένεια είναι μαζί, οπότε όπου και αν είμαστε εμείς, είτε στη Νέα Υόρκη, είτε στην Κίνα, αυτό είναι και το σπίτι μας!

Όσον αφορά στην τρίτη της εγκυμοσύνη, η Blake Lively δεν έκανε καμία δήλωση. Κατάφερε να κρατήσει την εγκυμοσύνη της κρυφή για αρκετούς μήνες και μάλλον θα θέλει να κάνει το ίδιο και με τη γέννηση του παιδιού της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top