Πασχάλης Τερζής: Η τρυφερή φωτογραφία με την κόρη του το Πάσχα

Αγαπημένοι μπαμπάς και κόρη!

Ο Πασχάλης Τερζής απόλαυσε παραδοσιακά ελληνικά το Πάσχα με την οικογένειά του στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη. Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να μην τραγουδά σε νυχτερινά κέντρα και να ζει ήρεμα με την οικογένειά του στη Βόρεια Ελλάδα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Ο μπαμπάς μου είναι καλά και ζει τη ζωή του όπως ήθελε από χρόνια να ζήσει, αλλά δεν τον άφηνε η δουλειά! Έφυγε στο απόγειο της καριέρας του και αυτό το θεωρώ σωστό και έντιμο. Πρέπει να αποχωρεί κανείς στην επιτυχία. Το ότι λείπει στον κόσμο από τις πίστες το καταλαβαίνω. Και σε μένα λείπει. Όμως, ήταν καθαρά από επιλογή του. Και όλα αυτά που έχουν ακουστεί κατά καιρούς δεν ισχύουν», έχει ξεκαθαρίσει παλαιότερα η κόρη του, Γιάννα Τερζή.

Η Γιάννα έκανε Πάσχα με τους γονείς της και δεν δίστασε να δημοσιεύσει στο προφίλ της στο Instagram μία φωτογραφία με τον πολυαγαπημένο της μπαμπά. Η τραγουδίστρια πόζαρε στην αγκαλιά του πατέρα της ανήμερα του Πάσχα και στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Ήταν το πρώτο μου Πάσχα χωρίς κρέας, αλλά τον ψήστη τον καλό το λερωμένο θα τον τιμήσω».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ήταν το πρώτο μου Πάσχα χωρίς κρέας, αλλά τον ψήστη τον καλό το λερωμένο θα τον τιμήσω! 🌼

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yianna Terzi (@yiannaterzi) στις


 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top