Βάσω Λασκαράκη–Λευτέρης Σουλτάτος: Οι πρώτες εικόνες από τη γαμήλια δεξίωση

Ο γάμος του ζευγαριού έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος έκαναν την έκπληξη και τη Δευτέρα του Πάσχα, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Just married! Έτσι ξαφνικά παντρεύτηκαν Λασκαράκη-Σουλτάτος στην Κρήτη!

Ο γάμος του ερωτευμένου ζευγαριού έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα στην Αγία Ειρήνη, ένα γραφικό εκκλησάκι που βρίσκεται στα Σπήλια Ηρακλείου της Κρήτης.

Την ηθοποιό συνόδευσε στην εκκλησία, η κόρη της, Εύα, την οποία έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη. Μετά το μυστήριο ακολούθησε δεξίωση στο κτήμα της οικογένειας Παπακαλιάτη.

Κουμπάρες στον γάμο της Λασκαράκη με τον Σουλτάτο ήταν η Ρίτσα Παπακαλιάτη και η Λένια Παπακαλιάτη - σύζυγος του αδερφού του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Το πρωί της Τρίτης, η εκπομπή Happy Day πρόβαλε πλάνα από τη γαμήλια δεξίωση της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου, ενώ η  Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε αρχικά: «Παντρεύτηκαν την πρώτη μέρα μετά το Πάσχα, την πρώτη μέρα μετά τη σαρακοστή, που η εκκλησία μας επιτρέπει να γίνονται μυστήρια…» και άρχισαν να προβάλλονται οι πρώτες εικόνες από το ευτυχές γεγονός.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top